TV Preporuke dana – Petak 27.10.

petak, 27. listopada 2023.

Nove epizode omiljenih serija te rado gledani filmovi novijeg datuma

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Prelijepa stara vodenica u Donjem Blissinghamu ima bogatu povijest, a u njoj žive nagrađeni pekar Tom Larkton i njegova supruga slastičarka Chrissie.

Inspektor Grace, HTV 2 u 21:50 sati
Grace je s ekipom pozvan na mjesto tragičnog prometnog sudara triju vozila, zglobnog tegljača, automobila i plavog kamioneta. Neočekivano otkriće na mjestu događaja, nađeno na jednoj od žrtava, pokazuje da je ovaj slučaj mnogo kompleksniji od običnog.

Zaljev, HTV 2 u 23:30 sati
Istaknuta obitelj iz Morecambea pobuđuje sumnju zbog svoga agresivnog poslovanja. U Odjelu teških zločina jedan slučajan susret ekipu dovodi korak bliže pravoj istini.

FILMOVI

Rocky Balboa, HTV 1 u 20:45 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Divlja prostranstva, HTV 3 u 22:45 sati
Današnji filmovi ovog žanra uglavnom slijede utabani put Clinta Eastwooda i Sergia Leonea, dok Costnerov film izuzetno podsjeća na romantičarska ostvarenja Johna Forda, s mnoštvom suptilnih detalja i prekrasnih snimaka gotovo idealiziranoga krajolika.

Seks i grad 2, RTL u 23 sata
Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu vraćaju se u novoj pustolovini! Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti najveću avanturu svojih života do sada.

Izranjanje, HTV 1 u 23:05 sati
Dvije polusestre, jedna Šveđanka, a druga Norvežanka, odlaze na svoje tradicionalno zimsko ronjenje u sjevernu Norvešku. Dogodi se nesreća i Tuva ostane zarobljena ispod stijene na dubini od 30 metara. Idina sposobnost nošenja s krizom nađe se na velikoj kušnji. Nema nikoga tko bi im priskočio u pomoć i sestre su primorane same naći izlaz iz teške situacije.

Mamurluk 2, Nova TV u 23:25 sati
Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti