TV Preporuke dana – Nedjelja 26.5.

nedjelja, 26. svibnja 2024.

Finale 8. sezone emisije TLZP i hrpa odličnih filmova novijeg naslova!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Nakon 12 epizoda i ukupno 96 transformacija, ove nedjelje na redu je finalna epizoda u kojoj ćemo doznati ime pobjednika osme sezone. Od osmero kandidata, za pobjedu će se natjecati Tomislav Marić ToMa, Alen Bičević, Antonia Dora Pleško i Marija Kolb.

Američki zapad, HTV 3 u 22:30 sati
Dok Amerika dalje kroči naprijed ususret novom stoljeću, posljednji obračun s bezakonjem Zapada doseže krvavi vrhunac.

FILMOVI

Nemoguća misija 2, Doma TV u 19:55 sati
Kritika se složila da je redatelj John Woo u nastavku istoimene uspješnice Briana de Palme iz 1996. godine nadmašio vlastite mogućnosti kreirajući scene s uzbudljivim borbama, penjanjima po planinama i potjerama na motorima po egzotičnim lokacijama.

Tri tisuće godina čežnje, HTV 1 u 20:15 sati
Uspješna, ali usamljena akademkinja, dr. Alithea Binnie zadovoljna je svojim životom i stvorenje je razuma. Dok je u Istanbulu na konferenciji susreće Djina koji joj nudi tri želje u zamjenu za svoju slobodu.

Jason Bourne, RTL u 20:15 sati
U novom filmu, Mattu Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu.

Jurski park, RTL u 22:15 sati
Film koje je režirao slavni Steven Spielberg je osvojio tri Oscara, četiri nagrade Saturn jednu nagradu BAFTA te tri nagrade Young Artist.

Kralj Richard, Nova TV u 23 sata
Will Smith osvojio je svoju prvu nagradu Oscar i to u kategoriji najboljeg glumca u ovom filmu temeljenom na istinitoj priči koja prati putovanje Richarda Willimasa, oca koji je odgojio dvije najuspješnije tenisačice svih vremena.

Pirati u metrou, HTV 1 u 23:30 sati
Riječ je o prvorazrednom filmu sjajne glumačke ekipe, briljantne scenografije, efektnih scenarističkih replika i originalne priče o otmici vlaka u njujorškoj podzemnoj željeznici.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti