Kuhinja radi punom parom u prvoj najavi treće sezone serije "The Bear"

ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

FX-ova hit serija na male se ekrane vraća krajem lipnja

Jeremy Allen White ponovno na sebe stavlja kuharsku pregaču u prvoj najavi treće sezone hit serije The Bear. Zvijezde serije Ebon Moss-Bachrach i Ayo Edebiri također se vraćaju u disfunkcionalnu kuhinju koja nastavlja svoju kaotičan rad.

U najavnom teaseru vidimo Edebiri ponovno u ulozi Sydney Adamu kako priprema školjke i wagyu odreske dok kuhinja polako upada u kaos, a Richie (Moss-Bachrach) pokušava sve držati pod kontrolom.

FX-ova hvaljena serija o hrani, obitelji i ludilu rada u kuhinji vratit će se s trećom sezonom ovog ljeta. Službena najava nove sezone otkriva kako je svaki dan u poslovanju restorana bitka, ali da Carmy ne odustaje i sve više potiče svoju ekipu da rade bolje i zahtjeva od njih izvrsnost, dok oni pokušavaju na najbolji način pratiti njegov ritam. Njihova misija da postignu kulinarsku izvrsnost vodi ih na višu razinu s još više stresa, dok se oni zajednički trude da restoran opstane.

Obožavatelji serije željno iščekuju nove nastavke, a treća sezona mora opravdati prethodni uspjeh serije, koja je prošle godine osvojila čak deset nagrada Emmy, za najbolju seriju, za scenarij, režiju i druge, a White i Edebiri također su dobili nagrade za svoje izvedbe. Serija je trenutno jedna od najbolje ocijenjenih serija na stranici Rotten Tomatoes, s rejtingom od 99% od kritike i 93% od gledatelja.

Svih deset epizoda treće sezone serije The Bear svjetlo dana trebale bi ugledati 27. lipnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti