Predstavljen naslov za treći film iz "Knives Out" serijala

ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Benoit Blanc imat će najmračniji slučaj dosad, na Netflixu tijekom 2025.

Foto: YouTube

Iz Netflixa je ovih dana stigla odlična vijest za obožavatelje Knives Out filmskog serijala – službeni naslov novog, trećeg filma, potvrda da se Daniel Craig vraća u ulozi detektiva Benoita Blanca te da film možemo očekivati tijekom sljedeće godine!

Benoit Blanc u trećem će filmu, službenog naslova Wake Up Dead Man, imati najmračniji slučaj dosad, ali o čemu je točno riječ, zasad nije poznato. Naravno, Rian Johnson vraća se kao redatelj i scenarist i ovog nastavka.

„U početku smo imali noževe. Potom je staklo bilo smrskano. No, moj najopasniji slučaj tek će biti otkriven“, čujemo Craiga u kratkom najavom videu kojim se referira na franšizu koja je krenula 2019. godine filmom Nož u leđa i tri godine kasnije nastavkom Nož u leđa: Glass Onion.

Prvi film bio je u kinima diljem svijeta u distribuciji Lionsgatea te je zaradio ukupno 312 milijuna dolara, a nastavak je imao tek limitirane kino projekcije prije dolaska na Netflix čime je zaradio jedva 13 milijuna dolara u kinima. Unatoč odličnoj reakciji publike na filmove, te činjenici da je prvi film ostvario solidnu zaradu, treći dolazi direktno na streaming sljedeće godine. Osim Craiga, nije poznato tko bi mogao glumiti u Wake Up Dead Man.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti