TV Preporuke dana – Petak 24.5.

petak, 24. svibnja 2024.

Odlične serije i emisije uz solidan izbor filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Izvor rijeke Čikole obiluje čudotvornim svojstvima i potencijalni je izvor velike zarade za Mrkomira, i Slavomira, dakako.

Van der Valk, HTV 2 u 20:15 sati
Kreće treća sezona: Van der Valk i Lucienne u tim su primili dvoje novih, mladih kolega - nepromišljenog Eddieja Sulemana, koji vješto barata oružjem, i genijalnu pragmatičnu narednicu Citru Lee. Čeka ih vatreno krštenje.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Dok se sezona približava kraju, nova epizoda donijet će novu dozu uzbuđenja i dobre zabave, a u goste panelistima stiže splitska diva, Zorica Kondža.

Maria Wern, HTV 2 u 21:50 sati
Mariji i njezinim kolegama javljaju da je Minna Lomén, 30-godišnjakinja s Gotlanda, nađena mrtva tijekom poslovnog puta u Stockholm.

Tko je ubio Simona Waldena?, HTV 2 u 23:25 sati
Unatoč nekim ključnim otkrićima, istraga stoji na mjestu sve dok jedan važan dokaz ne usmjeri Matthewa na pravi put do pronalaska ubojice.

FILMOVI

Talac, HTV 1 u 20:45 sati
Jeff Talley je bivši policijski pregovarač u talačkim krizama koji se nakon jedne krive procjene povlači na mjesto šefa policijske postaje u naizgled mirnome provincijskom gradiću. Međutim, policajac se suočava s još jednom poznatom situacijom.

Jedan dan, RTL u 22:50 sati
Na dan svoje mature na sveučilištu u Edinburghu 15. srpnja 1988. Emma upozna svog vršnjaka Dextera. Iako noć provedu zajedno, Emma i Dexter odluče ostati samo prijatelji, ne znajući da će tijekom sljedeća dva desetljeća njihovi životi krenuti u različitim smjerovima.

Rocky 5, HTV 1 u 23:25 sati
Ovaj put Rocky se suočava s protivnikom kojega je zavolio kao rođenog sina, svojim učenikom, mladim boksačem Tommyjem Gunnom. Ni pred najvećim iskušenjem, Rocky ne pokazuje strah i nikada ne odustaje pred teškim izazovima.

Odred otpisanih: Nova misija, Nova TV u 23:45 sati
Dobrodošli u pakao - a.k.a. Belle Reve, zatvor s najvišom stopom smrtnosti u SAD-u, gdje se drže najgori super-negativci koji će učiniti sve da izađu - čak i pridružiti se supertajnoj, super-mračnoj misiji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti