Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

DINAMO, DINAMO

1 2 3 4
    0 0

gemini @ 23.11.2008. 2:05

.

Ti si mene predložio Gordane, ponovo da me izbrišeš zbog razlike u mišljenju, a ja ću tebi javno ponuditi prijateljstvo i šaljem ti zahtjev za prijatelja, te da preispitaš svoju savjest.

gorlock

Svaka čast Gorlock na potezu- tvoj film je Negotiator! Ti bi možda omekšao i Slovence prije nego  Lenor????

0 0

gor @ 23.11.2008. 2:15

Dečki moji, slabo Vi o Dinamu. Ja sam još kao klinac trenirao tamo par godina i bilo je trulo. Sve je išlo preko veze. Tako se i sastavljala prva ekipa. To je ono što boli. A najgore je da ljudi više nisu ponosni na Dinamo. Sva ta sranja su dovela do toga da im nitko više ne vjeruje. Čak da i netko ima poštene namjere ljudi bi ga popljuvali. Prije 30-tak godina grad je živio za Dinamo. Igrati u Dinamu je bila najveća čast. Nije se pljuvalo po igračima i klubu. Danas postoje BBB koji su vjerni klubu, ali mnogi od njih iz krivih pobuda. Pitam se koliko od njih hakla nogač i koliko ih može nabrojati prvih jedanaest. Ali da nema njih stadion bi bio prazan. Ima i puno pravih navijača među boysima, ali najžalosnije je da nema više ostalih navijača. Pitam se što bi bilo da igraju domaći dečki, kao nekad, da se klub vodi gospodski tako da ni neznamo tko sjedi u upravi. Na koji način ljudima vratiti da opet budu ponosni na Dinamo. Kad odem u Split ljubomoran sam kad vidim koliko su ljudi privrženi klubu i koliko im je bitan. Pljuju ga, viču, ali je bitan. U Zagrebu Dinamo više nije bitan. Skoro nitko ga ne šljivi. To je žalosno. Ali ajmo vjerovati da će doći poštenja ponovno, da će oni koji tamo igrati, igrati sa srcem, a ne samo zbog love i garantirano da čak i da Dinamo ne bude prvi tribine će se napuniti. No svejedno za sve nas ona stara

0 0

gemini @ 23.11.2008. 15:11

Ali ajmo vjerovati da će doći poštenja ponovno, da će oni koji tamo igrati, igrati sa srcem, a ne samo zbog love i garantirano da čak i da Dinamo ne bude prvi tribine će se napuniti. No svejedno za sve nas ona stara

gor

Mislim da nema više povratka u vrijeme gdje će se igrati sa srcem. To je prošlost posebice sada u doba neliberalnog kapitalizma koji kod nas vlada, i gdje politika, lokalni močnici i sport idu ruku pod ruku.

Gemini

0 0

gorlock @ 23.11.2008. 16:18

Ne bih se složio GEMINI, po tvom nam još ostaje samo materijalizam, nije tako, evo mali podsjetnik na "dobra stara vremena" koja će uskoro biti "Nova stara vremena" samo treba vjerovati u ono dobro u ljudima......

Uživaj Gor !!!!!!!!!!! i svi ostali koji vole Dinamo, Franz...............

0 0

gorlock @ 23.11.2008. 16:28

A kad izostane nogometni spektakl, Dinama, onda je tu MPT-stadion Maksimir,,,,,,,,,,

LIJEPA LI SI

0 0

franz @ 23.11.2008. 16:46

kad vidim i čujem tu pjesmu dinama krv mi se ledi u žilama i vratim se u stare mlađe dane.. nemate vi pojma pola koji tu pišete o dinamu, vi mislite da je dinamo ono što čujete na tvu u nekom info reporttaži ili kad gledaš na telkaču uz kokice i pivo s frendovima, pa sto jedna pametarenja. trebate živiti i osjetiti atmosferu..

da čujem ko je od vas dinamovaca bio na utakmici dinamo partizan kad smo ih sašili 5:0 ili još bolje tko je od vas bio na tekmi repke u maksimiru hrvatska- srboslavija 2:2 .. mi sa sjevera smo toliko zviždali da niste mogli ni poslje na telkaču čuti tu  vašu himnu hej slaveni, meni nije bilo teško doči iz dalekih krajeva i spavati za kartu cijelu noć ispred štanda,tko je bio na jugu kad smo dobro odigrali protiv ajaxa,.. a sad pametarite

jel itko dobio boxerom u glavu ( ako nije ja vas mogu)

činjenica da neke stvari neštimaju ali dinamo je uvijek dinamo i točka..

franz 

0 0

gemini @ 23.11.2008. 19:34

jel itko dobio boxerom u glavu ( ako nije ja vas mogu)

činjenica da neke stvari neštimaju ali dinamo je uvijek dinamo i točka..

franz 

Slažem se da je dinamo dinamo i to štima ali gore navedena rečenica mi nikako ne štima.

Zbog nedavnih nepromišljenih događaja(incidenata navijača) u i izvan RH image kluba je poljuljan i to mi se ne sviđa uopće!

Gemini

0 0

franz @ 23.11.2008. 19:55

...  neću ulaziti u daljnju raspravu, dovoljno sam bio jasan, ali što se tiće geminijevog neslaganja, jel ti ikad pratiš strani nogomet bilo u europi ili vani? a po tome vidi se da nikad nisi bio na tribini ili u gužvi na tekmi!

u južnoj americi kad se navijači iste zemlje ili dvie različite sukobe, ne da bude svega nego tribine se uruše, a jesi kad vidio engleze na dijelu? talijani se pobiju doslovno na tekmi itd itd,ili škote protiv engleza,još kad ih mi malo napalimo na terenu,  a hoću reći ima vani i gorih stvari, pa nikom niš!

franz

0 0

franz @ 23.11.2008. 20:01

poanta svega je da bi svi mi volili da je to sve ok i nema gužve i nereda, tako treba biti! ali nije trenutno te ima i gorih od nas.. no to ne smije biti povod za daljnje nerede....

ali biće bolje...

franz

0 0

gemini @ 23.11.2008. 20:33

...  neću ulaziti u daljnju raspravu, dovoljno sam bio jasan, ali što se tiće geminijevog neslaganja, jel ti ikad pratiš strani nogomet bilo u europi ili vani? a po tome vidi se da nikad nisi bio na tribini ili u gužvi na tekmi!

Nisam mislio na gužvu na tekmi, već na onu prije ili nakon tekme- ali slažem se ne treba ići u daljnju raspravu!

Gemini

0 0

gorlock @ 25.11.2008. 20:49
    uzvrat Dinamo - Spartak

u boj, u boj, za narod svoj.......

četvrtak 27.11.08. = 20.30 h

0 0

gor @ 26.11.2008. 0:11
    2:1 ZA DINAMO
    0 0

gemini @ 26.11.2008. 20:05

Gledam sad na tv-u "Delije" najavile dolazak u ZG jer im je SPARTAK klub prijatelj.

Nasekirao me direktor dinama koji je odmah izjavio da se delijama neće dopustiti ulazak na stadion-KOBNA GREŠKA!

Moj stav je potpuno obratan, pozovimo ih da dođu, a kad dođu slomimo im leđa najprije u ZG

a kad se puzeći približe granici sravnimo ih sa zemljom u Vinkovcima (gdje su oni već i prije 91g.

znali osjetiti što je dobra batina).

Gemini - ULTRAS

0 0

gor @ 26.11.2008. 23:41
    Ja opet: 2:1 za Dinamo. Tko tvrdi drugačije?
    0 0

franz @ 27.11.2008. 21:27

gor, de nam ispričaj kako se snalaziš s novim zakonom o zabrani pušenja u javnim prostorijama? i šta misliš uopće o tome?

franz

1 2 3 4
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala