Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Dobri momci

1
    0 0

berard_gutler @ 19.6.2026. 10:03
    Vidim da nema recenzije, no pitanje je što uopće i reći o ovom filmu, a da se nije reklo?! Meni je to najbolji mafijaški film koji sam i koji ću ikad pogledati. Joe Pesci je tu ostvario svoju ulogu karijere, sve prije i poslije je bilo dobro, ali ova uloga mu je životno djelo. Ray Liotta također maestralan, neponovljiv. Pitam se samo što je uopće trebalo Scorseseu da snima išta na tu temu nakon tog filma, naročito tu mislim na posljednje djelo Irishman? Ako je novac bio presudan faktor da dalje iznosi priču o tom miljeu, svakako nije ni približno uspio ostvariti filmski uspjeh kakav su mu dali njegovi Dobri momci. To je ipak Scorsese, koji podsvjesno vjerovatno žudi biti neki takav lik ili je bio netko takvog profila u nekom od prošlih života jer je tu zaista vidljivo prisutna opsesija tom vrstom žanra, koja čak bih rekao nema više niti nikakve veze s financijskom stranom koju ona donosi, već svoja ostvarenja radi iz sirove žudnje. Ostavljam mogućnost da nisam u pravu, no takvu impresiju sam stekao kroz godine prateći njegov rad.
    0 0

bearfoot @ 19.6.2026. 11:15
    Komentara je bilo brdo...šteta...
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2026 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala