Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Fajt Sušeca i Červara u Nedjeljom u 2
Stanković svom gostu Lini Červaru telefonski suprotstavio Božu Sušeca

Video: Fajt Sušeca i Červara u "Nedjeljom u 2"

1 2 3 4 5 6 7
    0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:27
    Jedno pitanje za Vas istomišljenike, budući miješate ,politiku i sport ! Ima li po Vama (jer po Vašim komentarima očigledno nema) netko u HDZ-u tko po Vama zaslužuje pohvalu ?  

gorlock

Ja se ne mogu trenutno nikoga sjetiti...

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:27
    crna_guja @ 8.2.2009 18:24

"Sušec pak kaže da je najveći grijeh koji je učinio prema Červaru taj da je šutio za vrijeme prekida rukometnih utakmica, pa je cijela javnost čula što ovaj priča i tko zapravo vodi momčad."

Kako okrutno istinito! Tko je čuo Červarove jadne bljuvotine za vrijeme prekida utakmice (a pod uvjetom da ima IQ veći od 43,5), tome je jasno TKO JE IZGUBIO NAŠE SVJETSKO ZLATO!!! - Smiješni čovječuljak s umanjenom sposobnošću rasuđivanja, jadaković koji prekide koristi da igrače uputi kako trebaju davati golove???.... je'en te robijo, to sam im i ja mogla reći za puno manje love od one koju dobiva HDZ-ova smiješna maskota!

Igrači su osvojili srebro, a Črevar im je izgubio zlato. I to su nam Francuzi poslije još otvoreno i kazali, smijući nam se (s pravom) u lice!

crna_guja 96Broj postova:

Registrirani korisnik
    crna_guja

GORLOCK: Buzdovan potpisuje tvoje komenatre, ja ne potpisujem franzove (toliko o klonovima)

Jedno pitanje za Vas istomišljenike, budući miješate ,politiku i sport ! Ima li po Vama (jer po Vašim komentarima očigledno nema) netko u HDZ-u tko po Vama zaslužuje pohvalu ?  

gorlock

Po meni nema! Oni koji kradu zato jer kradu, a oni koji ne kradu, zato jer su članovi najlopovskije stranke u Hrvatskoj i to im ne smeta!

Inače, da te utješim, ja glasujem za HSP! Laughing Toliko o komunistima.

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:27

Potpuno je nebitno da li Lino sluša punk ili rock, nije ga na mjesto izbornika postavilo Hladno pivo! Ali politika je!

Dakle, potpuno opravdana poveznica politike i sporta. Ćiro Blažević je virio iz guzice istim onima kojima sada iz guzice viri Lino... Iste guzice, dugi viritelji...

Politika i sport su čvrsto i neraskidivo povezani. Tvrditi suprotno je apsurd... 

buzdovan

I Lino (sa ekipom) i Ćiro (sa ekipom) donijeli su nam medalje. Recite glasno iz čijih guzica vire Ćiro i Lino i odgovorite mi na moje prethodno pitanje ? Lijepo Vas molim !
    0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:28
    Btw, po definiciji - klon nije onaj koji potpisuje tuđe komentare, ali treba to shvatiti... nije lako, ha? Wink
    0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:29

Po meni nema! Oni koji kradu zato jer kradu, a oni koji ne kradu, zato jer su članovi najlopovskije stranke u Hrvatskoj i to im ne smeta!

Inače, da te utješim, ja glasujem za HSP! Laughing Toliko o komunistima.

crna_guja
    To nije odgovor ! Ali ipak hvala na njemu, hrabrija si od svog kolege !
    0 0

arnol @ 9.2.2009. 23:29

franz, gorlock  da niste ista osoba vidi se iz  puno primjera,         pa bi bilo zgodno  druge korisnike provjeriti.

Ovaj portal nije 24 sata i oni ostali gdje su stalno nepotrebne svađe. 

Šteta što se vi i buzdovan svađate, no sve ima svoj kraj, pa bude i ova svađa, no izbiti će negdje drugdje.

Molim urednike portala da malo reagiraju ! 

Ili da se otvori nova tema, svi sve istresemo i idemo dalje ? 

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:33
    GORLOCK: Buzdovan potpisuje tvoje komenatre, ja ne potpisujem franzove (toliko o klonovima)

gorlock

Koliko se sjećam, ovo je bilo pitanje i na njega sam odgovorila!
    0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:34

franz, gorlock  da niste ista osoba vidi se iz  puno primjera,         pa bi bilo zgodno  druge korisnike provjeriti.

Ovaj portal nije 24 sata i oni ostali gdje su stalno nepotrebne svađe. 

Šteta što se vi i buzdovan svađate, no sve ima svoj kraj, pa bude i ova svađa, no izbiti će negdje drugdje.

Molim urednike portala da malo reagiraju ! 

Ili da se otvori nova tema, svi sve istresemo i idemo dalje ? 

Arnol

Hvala Arnol, ti si naš anđeo čuvar, dok su oni napadali tebe, mi smo te branili, sad nam ti vraćaš. No nemoj ih navlačiti na sebe nije lako nositi se s njima. Evo ja više neću pisati po ovoj temi. Postavio sam im pitanja na koja sada neće odgovoriti kukavice !

Laku noć Arnol i svima ostalima !

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:36

Hvala Arnol, ti si naš anđeo čuvar, dok su oni napadali tebe, mi smo te branili, sad nam ti vraćaš. No nemoj ih navlačiti na sebe nije lako nositi se s njima. Evo ja više neću pisati po ovoj temi. Postavio sam im pitanja na koja sada neće odgovoriti kukavice !

gorlock

Evo i ja tebi jedno pitanje pa mi odgovori: Koliko ti je dug?

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:37

Koliko se sjećam, ovo je bilo pitanje i na njega sam odgovorila!
    crna_guja

Da jesi zaobilazno, Laku noć i tebi, pitam se da li i tvoj kolega "buzdovan" i ovaj puta potpisuje tvoj komentar ?
    0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:40

Evo i ja tebi jedno pitanje pa mi odgovori: Koliko ti je dug?

crna_guja
    Zaista bih ti odgovorio ali pošto meni treba pojasniti dodatno definiciju "klon" očigledno ćeš mi morati pojasniti opširnije i tvoje pitanje, da bih ti mogao točno odgovoriti ! Hvala !
    0 0

arnol @ 9.2.2009. 23:41

gorlock
    gorlock, meni je ovo stvarno grozno !
    Niste vi dvojica ništa očekivali od mene, zato što ste me branili na onoj temi, to znam.
    Ekipa koja se svađa su bili moji "prijatelji", a ovo svo prostačenje me zabrinjava.
    Šteta, jer ovaj portal nije nikako za vrijeđanja.
    Laku noć gorlock ! 

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:41
    Zaista bih ti odgovorio ali pošto meni treba pojasniti dodatno definiciju "klon" očigledno ćeš mi morati pojasniti opširnije i tvoje pitanje, da bih ti mogao točno odgovoriti ! Hvala !

gorlock

Kukavice prve klase

uši su ti kao prase,

još ti fali jedan rog,

da postaneš nosorog!

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:42

gorlock

Tebe nešto opako trese!

Odgovorio sam ti prije desetak postova, a što se tiče nekakvih "napada na nekoga" i tu si se malo izgubio...

Odoh proluftati... Nadam se da si napokon otišao s ove teme kao što si već par puta napravio...

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:44

Kukavice prve klase

uši su ti kao prase,

još ti fali jedan rog,

da postaneš nosorog!

crna_guja

LaughingLaughingLaughingLaughing

Ovo je po mom skromnom sudu definitivno najjači komentar ikada viđen!

1 2 3 4 5 6 7
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala