Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Fajt Sušeca i Červara u Nedjeljom u 2
Stanković svom gostu Lini Červaru telefonski suprotstavio Božu Sušeca

Video: Fajt Sušeca i Červara u "Nedjeljom u 2"

1 2 ... 4 5 6 7
    0 0

franz @ 9.2.2009. 23:44

... ej ljudi i frikovi - znamo tko su to!! odite spavati!

schlange lupi se hladnom krpom po čelu da dođeš sebi, počela si umišljati da nisi komunistica! i opet mjesečariš! pazi da se ne popikneš!!

gute nacht fur gorlock und arnol

franz

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:45

... ej ljudi i frikovi - znamo tko su to!! odite spavati!

schlange lupi se hladnom krpom po čelu da dođeš sebi, počela si umišljati da nisi komunistica! i opet mjesečariš! pazi da se ne popikneš!!

gute nacht fur gorlock und arnol

franz

franz

Uh, je l' to netko opet prdnuo!?

Opet moram proluftati...

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:46
    gorlock, meni je ovo stvarno grozno !
    Niste vi dvojica ništa očekivali od mene, zato što ste me branili na onoj temi, to znam.
    Ekipa koja se svađa su bili moji "prijatelji", a ovo svo prostačenje me zabrinjava.
    Šteta, jer ovaj portal nije nikako za vrijeđanja.
    Laku noć gorlock ! 

Ne nemoj me krivo shvatiti, i meni je ovo grozno a drago mi je da si se uključila ! A što se tiče njih pa i kod mene su na listi prijatelja ! Ja ih ne tjeram od sebe samo oni ne mogu prihvatiti drugačije mišljenje.

A što ćemo.

Pozdrav.

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:47

Tebe nešto opako trese!

Odgovorio sam ti prije desetak postova, a što se tiče nekakvih "napada na nekoga" i tu si se malo izgubio...

Odoh proluftati... Nadam se da si napokon otišao s ove teme kao što si već par puta napravio...

buzdovan
    već par puta...... i nikako da mu uspije...

Ne znaš jadan von Gorloče na koga si se namjerio! Otići ćeš ti s teme, prije ili poslije! Innocent
    0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:48

Uh, je l' to netko opet prdnuo!?

Opet moram proluftati...

buzdovan
    Pomiriši se ispod pazuha i probaj se koncentrirati na pitanje i dati odgovor !
    0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:50
    već par puta...... i nikako da mu uspije...

Ne znaš jadan von Gorloče na koga si se namjerio! Otići ćeš ti s teme, prije ili poslije! Innocent
    crna_guja

Otići ću samo zato jer je kasno i moram ići spavati, netko mora i raditi ujutro.

Predpostavljam da dr. "buzdovan" ima vremena cijelu noć jer je na dežurstvu možda ? Ako je tako neka smisli neki pametan odgovor !

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:52

Kukavice prve klase

uši su ti kao prase,

još ti fali jedan rog,

da postaneš nosorog!

crna_guja

Sad mi je jasno koliko imaš godina, jesi ti dijete na praksi kod dr. "buzdeka". Znate li da je pedofillija kažnjiva ?

Pazi da te dr. ne iskoristi !

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:52
    Pomiriši se ispod pazuha i probaj se koncentrirati na pitanje i dati odgovor !

gorlock

A što ćeš ti pomirisati prije nego daš odgovor na moje pitanje, ha? Cry
    0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:53

Sad mi je jasno koliko imaš godina, jesi ti dijete na praksi kod dr. "buzdeka". Znate li da je pedofillija kažnjiva ?

Pazi da te dr. ne iskoristi !

gorlock

A prije si mu rekao da je peder!!!

Pa daj odluči se više! Stalno imaš nekakve seksualne aluzije... hm... bit će da je sušna sezona kod tebe, pa sanjariš...Tongue out

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:55

Dečki i cure, laku noć!

P.S. Jebote, ne mogu se prestati smijati.

"Kukavica prve klase..."

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:56

A prije si mu rekao da je peder!!!

Pa daj odluči se više! Stalno imaš nekakve seksualne aluzije... hm... bit će da je sušna sezona kod tebe, pa sanjariš...Tongue out

crna_guja

Brkaš se dijete drago to je franz kazao !

Gdje ti je dr. buzdek sada, zašto mi neće odogvoriti ?

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:57

Dečki i cure, laku noć!

P.S. Jebote, ne mogu se prestati smijati.

"Kukavica prve klase..."

buzdovan
    Nemoj još i lizu dati svojoj gujici, budi muško i daj meni odgovor NA PITANJE KOJE SAM TI POSTAVIO ONDA IDI SPAT !
    0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:58

Brkaš se dijete drago to je franz kazao !

Gdje ti je dr. buzdek sada, zašto mi neće odogvoriti ?

gorlock
    Vjerojatno ti je trebalo vremena da provjeriš pod kojim si nickom to rekao, zato sam dugo čekala na odgovor! Cool
    0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:59
    Nemoj još i lizu dati svojoj gujici, budi muško i daj meni odgovor NA PITANJE KOJE SAM TI POSTAVIO ONDA IDI SPAT !

gorlock

Ja te lijepo pitam koliko si ti muško... u centimetrima... ali nema odgovora! Kukavice!
    0 0

gorlock @ 10.2.2009. 0:01
    Vjerojatno ti je trebalo vremena da provjeriš pod kojim si nickom to rekao, zato sam dugo čekala na odgovor! Cool

crna_guja

Shvatit ćeš da živiš u zabludi, ako još nisi ! Ali što se tu može ! Daj malo si sad "odškrini" uši da ti uđe malo kisika u mozak ! Ne znam gdje je franz ali sad ću ga pokušati dobiti!

1 2 ... 4 5 6 7
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala