Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Fajt Sušeca i Červara u Nedjeljom u 2
Stanković svom gostu Lini Červaru telefonski suprotstavio Božu Sušeca

Video: Fajt Sušeca i Červara u "Nedjeljom u 2"

1 2 3 4 5 6 7
    0 0

franz @ 8.2.2009. 22:38

.. ljudi gledao sam dokumentarac o trečem križarskom ratu, pa me nije bilo neko vrijeme!

a sad...

.. Schlange, brute, gordone, dovoljno sam o vama napisao, neznam zašto bi se ponavljao stalno pa nisam retardiran kao vi, na vaš svojstven način, iako bez vas bi bilo monotono,pretpostavljam!

.. u svakom slučaju ko vam se ne uvlači u onu stvar vi ga napadate! i vi još sebe nazivate tolerantnima!!! ma moš mislit!

.. no u svakom slučaju imate bujnu maštu!

.. schlange briga me za tebe i od kuda znaš bruta buzdovana itd!!

.. bolje bi vam bilo umjesto što se prepirete da pogledate onu vašu Srpsku seriju za laku noć, tako da možete u miru zaspati i biti Sretni!!

am besten

franz

0 0

buzdovan @ 8.2.2009. 22:43
    Naci kreten je opsjednut Srbima!
    0 0

gorlock @ 8.2.2009. 22:45

.. ljudi gledao sam dokumentarac o trečem križarskom ratu, pa me nije bilo neko vrijeme!

a sad...

.. Schlange, brute, gordone, dovoljno sam o vama napisao, neznam zašto bi se ponavljao stalno pa nisam retardiran kao vi, na vaš svojstven način, iako bez vas bi bilo monotono,pretpostavljam!

.. u svakom slučaju ko vam se ne uvlači u onu stvar vi ga napadate! i vi još sebe nazivate tolerantnima!!! ma moš mislit!

.. schlange briga me za tebe i od kuda znaš bruta buzdovana itd!!

.. bolje bi vam bilo umjesto što se prepirete da pogledate onu vašu Srpsku seriju za laku noć, tako da možete u miru zaspati i biti Sretni!!

am besten

franz

franz

Hej Franz daj utišaj zvijer , priznajem legli smo na njihove provokacije, bje'žmo sada !

Uf počeo sam pričati sam sa sobom,  ili si to ipak ti moj franz .....

0 0

gorlock @ 8.2.2009. 22:49
    Naci kreten je opsjednut Srbima!
    buzdovan

Buzdek, gle  kako se zove to u tvojoj ruci ?

Toljaga ! Pa upotrijebi je, zaista si prilično slobodan na rječima...... 

0 0

buzdovan @ 8.2.2009. 22:55

Buzdek, gle  kako se zove to u tvojoj ruci ?

Toljaga ! Pa upotrijebi je, zaista si prilično slobodan na rječima...... 

gorlock

Franz @ 1.2.2009 18:34

Ako Vam nije dovoljno dobar Marko, poslušajte ovoga gospodina, koji je htjeo promijeniti svijet po svom vlastitom nahođenju koje baš i nije bilo u skladu sa civilizacijom društva kakvog poznajemo.

Znate kakvo je on imao mišljenje o ovoj  temi, nemojte mi reći da je i on peder kao što tvrdite za Marka. 

alles gut

franz

Toljaga je za naci kretene koji stavljaju ovakve stvari na portal...

0 0

gorlock @ 8.2.2009. 22:57

i vi još sebe nazivate tolerantnima!!! ma moš mislit!

franz

Da imaju bujnu maštu a tolerantni su kao i ti ! Cry
    0 0

franz @ 8.2.2009. 23:04

Franz @ 1.2.2009 18:34

Ako Vam nije dovoljno dobar Marko, poslušajte ovoga gospodina, koji je htjeo promijeniti svijet po svom vlastitom nahođenju koje baš i nije bilo u skladu sa civilizacijom društva kakvog poznajemo.

Znate kakvo je on imao mišljenje o ovoj  temi, nemojte mi reći da je i on peder kao što tvrdite za Marka. 

alles gut

franz

Toljaga je za naci kretene koji stavljaju ovakve stvari na portal...

buzdovan

.. brute izvukao si iz konteksta imaš bujnu i prljavu maštu što si pokazao i dokazao! ti si nazi kreten i sveopći kreten!

franz

0 0

gorlock @ 8.2.2009. 23:07

.. brute izvukao si iz konteksta imaš bujnu i prljavu maštu što si pokazao i dokazao! ti si nazi kreten i sveopći kreten!

franz

franz

Daj se skuliraj, nemoj se spuštati na njegovu razinu, pusti ovu temu ionako je otišla k vragu.

0 0

franz @ 8.2.2009. 23:13
    Da imaju bujnu maštu a tolerantni su kao i ti ! Cry

gorlock

.. nemoj sad i ti petljat i zafrkavat!

.. još će ljudi (frikovi) stvarno pomislit kako ono ide, sjena!!

.

franz

0 0

gorlock @ 8.2.2009. 23:15

Ovo je izgleda nastavak " Nedeljom u 2, ma ne u 21 ili možda u 22, 23 ili bude i iza ponoći ......

Arnol

Sve se meni čini isto tako, i da žele posvađati franza i mene. 

Za sebe ti mogu odgovoriti: za mene ovo završava sada ! Pozdrav !

0 0

arnol @ 8.2.2009. 23:37

Sve se meni čini isto tako, i da žele posvađati franza i mene. 

Za sebe ti mogu odgovoriti: za mene ovo završava sada ! Pozdrav !

gorlock
    Hej, pozdrav !
    Zabavno je kad se franz i ti dopisujete.
    Zašto bi se svađali ? Ma nemojte previše, ako baš morate.
    Meni je to prije tučnjave najprimitivniji oblik komunikacije, svađa.
    Nadam se da se virus zvan svađa neće proširiti, jer drži samo manjinu.
    Ispalo je smiješno ono gore " Nedeljom u 2 ", kad ono nastavak dole. 
    FRANZ    NIJE   GLUP   NITI   JE   TO   PRISTOJNO     GOVORITI    LJUDIMA   !
    To samo govori kakva je osoba koja to napiše ili kaže nekome.
    Nemoguće da je samo jedna osoba pametna, a ostali glupi.
    Nedeljom u 23. 

0 0

arnol @ 9.2.2009. 12:39

Pravo zboriš, Arnol! Nemojte se ljudi klat nepotrebno (pa čak ni riječima) - ništa dobro iz tog neće izać osim daljnje frustracije i još najmanje 4 nove stranice ovog topica ispunjene uvredama. Jednostavno nemojte.

Opinions are like assholes... everybody's got one, but they all stink! - shvatite ovo na pozitivan način Innocent

Da vam sad tu ne citiram Martina Luthera Kinga, ali "I have a dream" da možemo komunicirat na ovim forumima kao civilizirani ljudi - barem to

Ostajte mi svi dobro!

senilno_magare
    senilno_magare, ti još bolje zboriš ! Pokušala sam na šaljiv način skrenuti temu, sa svađe.
    Svi zanimljivo pišu, za sve ima mjesta, i sam portal nudi mnoge teme, možemo pokretati nove, kud onda te svađe, jer se eto nekome netko ne sviđa ili osvećivanje što je netko uskočio da neku drugu svađu zaustavi.
    Prostota stvarno ima previše, a ovaj portal posjećuju i djeca ! 
    Lijepi pozdrav !

0 0

danijel @ 9.2.2009. 18:42

Dragi moj Bože,što sam sve ovdje pročitao nakon 15-ak dana "nečitanja i komentiranja"!Nisko,nisko i kukavički!

Mislio sam da će "hladnom oružju" ponestati bljuvotina na Červarov račun,kad ono Stanković i "Nedjeljom u 2"!

Otvorila se tema,"rigoleto" na Červara,ali nikako da dotakne Sušeca,dno čaše,bisere komentatorstva kroz dno čašice,face-lifting Božin,......a nepotizam!!!!!Nažalost,nije Hercegovac,Dalmatinac ili Ličanin,pa ga se "hladno oružje" nije ni dotaklo.Inače,he he,raščetvorio bi ga isključivi "hladno naoružani".Možda radi za nečiji račun!Možda je jedan od onih što su u prošlim vremenima po birtijama i kakovim lijepšim mjestima socijalnih druženja vikali:DOLI TITO!DOLI JUGA!ŽIVIO ANTE PAVELIĆ I NEZAVISNA ......itd,a onda sutradan s prvim picekima išao u prvu "stanicu javne bezbjednosti" cinkati:ko je pjevo,ko je viko,ko je pio,a ko nije,jer što trijezan misli-pijan govori;je li tako druže!????

Ili je od te "genske loze"!!!?

Lisico hladno naoružana,srami se!!!!!!Nisu te pročitali,ali hoće!!!!

Zato se okomio na na dvojicu "ovdašnjih komentatora" i trudi se,nastoji ih što više provocirajući vrijeđati!!Šamar je šamar,bio u rukavicama ili gol!Ali,eto,valjda iz elementarne i osobne kulture,ljudi to trpe!Nemojte!!!!!!!"Ovakvi" vam kosti oglođu,kao hijene,kao lešinari,"carnivore"!!!

Do nekog novog "fajta",liepi hrvatski pozdrav- ZBOGOM!!!

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 20:04

Dragi moj Bože,što sam sve ovdje pročitao nakon 15-ak dana "nečitanja i komentiranja"!Nisko,nisko i kukavički!

Mislio sam da će "hladnom oružju" ponestati bljuvotina na Červarov račun,kad ono Stanković i "Nedjeljom u 2"!

Otvorila se tema,"rigoleto" na Červara,ali nikako da dotakne Sušeca,dno čaše,bisere komentatorstva kroz dno čašice,face-lifting Božin,......a nepotizam!!!!!Nažalost,nije Hercegovac,Dalmatinac ili Ličanin,pa ga se "hladno oružje" nije ni dotaklo.Inače,he he,raščetvorio bi ga isključivi "hladno naoružani".Možda radi za nečiji račun!Možda je jedan od onih što su u prošlim vremenima po birtijama i kakovim lijepšim mjestima socijalnih druženja vikali:DOLI TITO!DOLI JUGA!ŽIVIO ANTE PAVELIĆ I NEZAVISNA ......itd,a onda sutradan s prvim picekima išao u prvu "stanicu javne bezbjednosti" cinkati:ko je pjevo,ko je viko,ko je pio,a ko nije,jer što trijezan misli-pijan govori;je li tako druže!????

Ili je od te "genske loze"!!!?

Lisico hladno naoružana,srami se!!!!!!Nisu te pročitali,ali hoće!!!!

Zato se okomio na na dvojicu "ovdašnjih komentatora" i trudi se,nastoji ih što više provocirajući vrijeđati!!Šamar je šamar,bio u rukavicama ili gol!Ali,eto,valjda iz elementarne i osobne kulture,ljudi to trpe!Nemojte!!!!!!!"Ovakvi" vam kosti oglođu,kao hijene,kao lešinari,"carnivore"!!!

Do nekog novog "fajta",liepi hrvatski pozdrav- ZBOGOM!!!

danijel

Ha, ha, ha, ha...

Nemoj više, molim te! Upišao sam se od smijeha i posrao od muke čitajući ovo nešto što malčice podsjeća na komentar! 

Ha, ha, ha, ha...

Različiti logovi, na isti način opako sjebani neurotransmiteri...

Kako prozirno!

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 21:56

Ha, ha, ha, ha...

Nemoj više, molim te! Upišao sam se os smijeha i posrao od muke čitajući ovo nešto što malčice podsjeća na komentar! 

Ha, ha, ha, ha...

Različiti logovi, na isti način opako sjebani neurotransmiteri...

Kako prozirno!

buzdovan

Ne mogu ne replicirati na ovakova, Vaša sranja! Svi Vaši neistomišljenici na bilo kojoj temi nisu poželjni i ponovo bacate pik na mene ili franza ? E pa niti se ja služim bilo kojim drugim "nickom", niti franz. Izvolite provjeriti sa uredništvom. Ima još mnogo ljudi koji ne misle kao Vi ! A ja ću opet biti tolerantan i neću više ništa komentirati.

Svoj komentar sam dao na početku, nije Vam se svidio i napali ste, vrlo nekulturno i bezobrazno.

Naravno očekujem daljnji niz provokacija. Nemojte me sad iznevjeriti (komunističke p++++) ! Smile

1 2 3 4 5 6 7
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala