Dragi moj Bože,što sam sve ovdje pročitao nakon 15-ak dana "nečitanja i komentiranja"!Nisko,nisko i kukavički!
Mislio sam da će "hladnom oružju" ponestati bljuvotina na Červarov račun,kad ono Stanković i "Nedjeljom u 2"!
Otvorila se tema,"rigoleto" na Červara,ali nikako da dotakne Sušeca,dno čaše,bisere komentatorstva kroz dno čašice,face-lifting Božin,......a nepotizam!!!!!Nažalost,nije Hercegovac,Dalmatinac ili Ličanin,pa ga se "hladno oružje" nije ni dotaklo.Inače,he he,raščetvorio bi ga isključivi "hladno naoružani".Možda radi za nečiji račun!Možda je jedan od onih što su u prošlim vremenima po birtijama i kakovim lijepšim mjestima socijalnih druženja vikali:DOLI TITO!DOLI JUGA!ŽIVIO ANTE PAVELIĆ I NEZAVISNA ......itd,a onda sutradan s prvim picekima išao u prvu "stanicu javne bezbjednosti" cinkati:ko je pjevo,ko je viko,ko je pio,a ko nije,jer što trijezan misli-pijan govori;je li tako druže!????
Ili je od te "genske loze"!!!?
Lisico hladno naoružana,srami se!!!!!!Nisu te pročitali,ali hoće!!!!
Zato se okomio na na dvojicu "ovdašnjih komentatora" i trudi se,nastoji ih što više provocirajući vrijeđati!!Šamar je šamar,bio u rukavicama ili gol!Ali,eto,valjda iz elementarne i osobne kulture,ljudi to trpe!Nemojte!!!!!!!"Ovakvi" vam kosti oglođu,kao hijene,kao lešinari,"carnivore"!!!
Do nekog novog "fajta",liepi hrvatski pozdrav- ZBOGOM!!!