Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Fajt Sušeca i Červara u Nedjeljom u 2
Stanković svom gostu Lini Červaru telefonski suprotstavio Božu Sušeca

Video: Fajt Sušeca i Červara u "Nedjeljom u 2"

1 2 3 4 5 6 7
    0 0

artoffsoul @ 9.2.2009. 22:12

A kako bi bilo da vi svi skupa otvorite sebi novu temu!

Ovo vaše međusobno pičkaranje nema nikakve veze sa Sušecom i Červarom!!!!!!!!!

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 22:35

A kako bi bilo da vi svi skupa otvorite sebi novu temu!

Ovo vaše međusobno pičkaranje nema nikakve veze sa Sušecom i Červarom!!!!!!!!!

artoffsoul

A kako bi bilo da ti ne čitaš teme, a pogotovo komentare koji te ne zanimaju!?

Nego, ne vidim da si išta komentirao vezano uz temu koju spominješ s bezbroj uskličnika?

Kad će napokon plitki mediokriteti shvatiti da se na forumima komentira, raspravlja, replicira i "pičkara"!?

Odi šetati po parkovima, gledaj telku, hrani akvarijske ribice i ne dijeli potpuno neupotrebljive i nepotrebne savjete...

0 0

franz @ 9.2.2009. 22:44

.. brute buzdovane, bolesnijeg pacijenta nisam vidio na portalu! svi ti smetaju, a najmanje ti se držiš teme već napadaeš sve redom koji nisu tvog mentalnog - psiho sklopa!!

.. odi se liječit, vrijeme ti je!!

am besten und uber alles fur kroatien

franz

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 22:45

Ne mogu ne replicirati na ovakova, Vaša sranja! Svi Vaši neistomišljenici na bilo kojoj temi nisu poželjni i ponovo bacate pik na mene ili franza ? E pa niti se ja služim bilo kojim drugim "nickom", niti franz. Izvolite provjeriti sa uredništvom. Ima još mnogo ljudi koji ne misle kao Vi ! A ja ću opet biti tolerantan i neću više ništa komentirati.

Svoj komentar sam dao na početku, nije Vam se svidio i napali ste, vrlo nekulturno i bezobrazno.

Naravno očekujem daljnji niz provokacija. Nemojte me sad iznevjeriti (komunističke p++++) ! Smile

gorlock

Gorlock, naporan si!

Nisi li spreman na kritiku ne ulazi u rasprave i ne kritiziraj druge.

Osobno nikoga ne provociram, komentiram prema vlastitom sudu, ali nikome nikada neću ostati dužan!

Srebro repke je veliki uspjeh i svatko tko misli drugačije ima sjebane kriterije!

No, ja imam pravo na svoje mišljenje o najvećem rukometnom redikulu Lini Červaru. I napisat ću ga još bezbroj puta bez obzira koliko to nekome smetalo... 

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 22:47

.. brute buzdovane, bolesnijeg pacijenta nisam vidio na portalu! svi ti smetaju, a najmanje ti se držiš teme već napadaeš sve redom koji nisu tvog mentalnog - psiho sklopa!!

.. odi se liječit, vrijeme ti je!!

am besten und uber alles fur kroatien

franz

franz

Evo, predlažem ti nešto vrlo jednostavno. Ne diram te, ne diraj me!

Drugim riječima, skini mi se više s kurca, komentiraj članke, piši što god želiš i ne obraćaj mi se više... 

Aj, bok!

0 0

franz @ 9.2.2009. 22:50

Evo, predlažem ti nešto vrlo jednostavno. Ne diram te, ne diraj me!

Drugim riječima, skini mi se više s kurca, komentiraj članke, piši što god želiš i ne obraćaj mi se više... 

Aj, bok!

buzdovan

.. znači kapitulacija, brute!! a može, ja sam častan čovjek, prihvačam luzeru tvoju kapitulaciju!

.. p.s. ja nisam peder kao ti stoga, netko ti je drugi na onoj stvari, možda tvoj dečko!! ili neki istomišljenik s foruma!

am besten

franz

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 22:54

.. znači kapitulacija, brute!! a može, ja sam častan čovjek, prihvačam luzeru tvoju kapitulaciju!

.. p.s. ja nisam peder kao ti stoga, netko ti je drugi na onoj stvari, možda tvoj dečko!! ili neki istomišljenik s foruma!

am besten

franz

franz

Ne razumijem!?

Je l' se ti to meni opet obraćaš ili je to netko samo prdnuo u tvojoj blizini?

Bit će ovo drugo...

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 22:59

Srebro repke je veliki uspjeh i svatko tko misli drugačije ima sjebane kriterije!

buzdovan

Evo s ovim se slažem i s tim sam započeo ovu temu, a Vi sad izvolite pucajte dalje po meni, znate Vi i bolje !

I još jednom ću ponoviti uspjeh cijele reprezentacije je timski rad !

Naravno kod nas treba uvijek netko biti kriv ?

0 0

artoffsoul @ 9.2.2009. 23:07

A kako bi bilo da ti ne čitaš teme, a pogotovo komentare koji te ne zanimaju!?

Nego, ne vidim da si išta komentirao vezano uz temu koju spominješ s bezbroj uskličnika?

Kad će napokon plitki mediokriteti shvatiti da se na forumima komentira, raspravlja, replicira i "pičkara"!?

Odi šetati po parkovima, gledaj telku, hrani akvarijske ribice i ne dijeli potpuno neupotrebljive i nepotrebne savjete...

buzdovan

Ma buzdo u potpunosti te shvaćam ti imaš neodoljivu potrebu za mentalnom masturbacijom.
    0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:07

Evo s ovim se slažem i s tim sam započeo ovu temu, a Vi sad izvolite pucajte dalje po meni, znate Vi i bolje !

I još jednom ću ponoviti uspjeh cijele reprezentacije je timski rad !

Naravno kod nas treba uvijek netko biti kriv ?

gorlock

Ja nisam nigdje do sada spominjao nikakve krivce. Biti drugi na svijetu u bilo kojem sportu je veliki uspjeh! Jebeno velik!

Linu Červara smatram polupismenim nestručnim intelektualno ograničenim redikulom.

Ono što je govorio igračima u minutama odmora definitivno će biti zabilježeno u analima ljudske gluposti!

Tim više je uspjeh naših rukometaša velik. Jer, nije lako napraviti sve te rezultate pored ovog smiješnog intelektualnog invalida koji vodi neki svoj privatni rat sa svima, a najviše sa svojim dubokim frustracijama...   

0 0

franz @ 9.2.2009. 23:07

.. slažem se s gorlockom, to je USPJEH i timski rad, ali taj tim treba i posložiti da takovo funkcionira i daje rezultate pozitivne, a za to je zaslužan najviše Lino!    odnosno izbornik repke!

.. pa pogledajte što iskusni znalci poput Hidinka rade, od "slabe" i  "neučinkovite" prije repke napravi čuda u nogometu! i da neidem dalje u analizu, to samo govori koliko je bitan i ključan kvalitetan i kompletan izbornik u svemu tome! Lino ima te sve vrline dobrog izbornika, kao što velim još od prije ima i rezultate pozitivne!

am besten Lino

von

franz

0 0

crna_guja @ 9.2.2009. 23:08

Em  kritiziraju kritiku, pišu kako se piše van teme, i onda na kraju svega vrijeđaju. Gospoda klonovi!

Gospodo, molim sjašite! Hop! I nema više!

0 0

buzdovan @ 9.2.2009. 23:10

Ma buzdo u potpunosti te shvaćam ti imaš neodoljivu potrebu za mentalnom masturbacijom.
    artoffsoul

Ne vidim ništa loše u mentalnoj masturbaciji!

Samo, nemoj to nikome kazati...

0 0

gorlock @ 9.2.2009. 23:17

Potpisujem!

Ili, što bi rekao Lino, treba zabiti gol! Gol!?

Jebote, da nije bilo minute odmora, dečki bi počeli izvoditi slobodna bacanja...

buzdovan

crna_guja @ 8.2.2009 18:24

"Sušec pak kaže da je najveći grijeh koji je učinio prema Červaru taj da je šutio za vrijeme prekida rukometnih utakmica, pa je cijela javnost čula što ovaj priča i tko zapravo vodi momčad."

Kako okrutno istinito! Tko je čuo Červarove jadne bljuvotine za vrijeme prekida utakmice (a pod uvjetom da ima IQ veći od 43,5), tome je jasno TKO JE IZGUBIO NAŠE SVJETSKO ZLATO!!! - Smiješni čovječuljak s umanjenom sposobnošću rasuđivanja, jadaković koji prekide koristi da igrače uputi kako trebaju davati golove???.... je'en te robijo, to sam im i ja mogla reći za puno manje love od one koju dobiva HDZ-ova smiješna maskota!

Igrači su osvojili srebro, a Črevar im je izgubio zlato. I to su nam Francuzi poslije još otvoreno i kazali, smijući nam se (s pravom) u lice!

crna_guja 96Broj postova:

Registrirani korisnik
    crna_guja

GORLOCK: Buzdovan potpisuje tvoje komenatre, ja ne potpisujem franzove (toliko o klonovima)

Jedno pitanje za Vas istomišljenike, budući miješate ,politiku i sport ! Ima li po Vama (jer po Vašim komentarima očigledno nema) netko u HDZ-u tko po Vama zaslužuje pohvalu ?  

0 0

artoffsoul @ 9.2.2009. 23:17

Lino je zakon, ali samo onaj Čokolino.

Što se ovog drugog tiče za njega vrijedi ona "patuljci pojma nemaju".

1 2 3 4 5 6 7
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala