Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Axla Rosea bocama otjerali s pozornice
Gunsima, "najopasnijem rock bendu na svijetu", fanovi pokazali što misle o kašnjenju

Video: Axla Rosea bocama otjerali s pozornice

1
    0 0

akasha @ 3.9.2010. 22:14

A šta da čovjek očekuje kad se ponašaju tak neprofesionalno... Ne odobravam takvo ponašanje fanova, ali nisam nimalo iznenađena. Nadajmo se da u Zagrebu neće biti nereda. Ako niste odustali od koncerta, Arnol, Gorlock, pazite šta radite!! Wink

Btw, "Chinese Democracy" je prilično dobar album. Ugodno sam iznenađena; ima tu svega: dobri stari rock akordi, elementi bluesa, heavy metal...a posebno sam oduševljena baladičnim pjesmama; ne mogu izabrati jednu, pa evo top 3 (random order): Sorry (great lyrics), This I Love (amazing melody; love the passionate guitar and piano love quarrel (don't know better way to put it Embarassed)), Catcher In The Rye (have no idea why I like itLaughing)

0 0

gorlock @ 3.9.2010. 22:59

Dublin je dobro prošao ! Koncert je ipak održan.

Evo nešto starije snimke iz Montreala ! 

A EVO I ARGENTINE...........

Evo i top shitova

0 0

gorlock @ 3.9.2010. 23:14

Btw, "Chinese Democracy" je prilično dobar album. Ugodno sam iznenađena; ima tu svega: dobri stari rock akordi, elementi bluesa, heavy metal...a posebno sam oduševljena baladičnim pjesmama; ne mogu izabrati jednu, pa evo top 3 (random order): Sorry (great lyrics), This I Love (amazing melody; love the passionate guitar and piano love quarrel (don't know better way to put it Embarassed)), Catcher In The Rye (have no idea why I like itLaughing)

Akasha

Chinese Democracy je odličan album različitih stilova pjesama, a za balade je Axl Rose kralj !

No evo nešto što ne znaš sigurno, pogledaj - Live in Tokyo ' 92. 

0 0

akasha @ 3.9.2010. 23:18

Chinese Democracy je odličan album različitih stilova pjesama, a za balade je Axl Rose kralj !

No evo nešto što ne znaš sigurno, pogledaj - Live in Tokyo ' 92. 

gorlock

0 0

gorlock @ 4.9.2010. 21:42

Dobro, nasmijali ste se,

A sada, vokalno instrumentalni ansambl - Guns N Roses, 

Poslušajte vokalne mogućnosti Axl Rose-a u izvedbi skladbe SWEET CHILD O' MINE

0 0

gorlock @ 18.9.2010. 20:33

Akasha
    SOON..........

INAČE: povodom kašnjenja na koncerte Axl je izjavio kako će na svom pogrebu angažirati pogrebnike, da ga izvezu pola sata ranije kako ga fanovi ne bi morali dugo čekati...
    0 0

zubak @ 18.9.2010. 21:19

Ima pravo da kasni,ako ima budala koje daju lovu za to,neka kasni.

Ja ne idem ni đabe,prema tome,meni ne kasni.

0 0

gorlock @ 18.9.2010. 21:33

Ima pravo da kasni,ako ima budala koje daju lovu za to,neka kasni.

Ja ne idem ni đabe,prema tome,meni ne kasni.

zubak

Javi mi ako saznaš kad će svirati možda u areni u Puli, do tada odoh ja do ZG-a.

0 0

zubak @ 18.9.2010. 21:37
    Nisam ni znao da su svirali u HR
    0 0

gorlock @ 18.9.2010. 21:40
    Nisam ni znao da su svirali u HR
    zubak

Svirati će :

0 0

arnol @ 19.9.2010. 0:27

A šta da čovjek očekuje kad se ponašaju tak neprofesionalno... Ne odobravam takvo ponašanje fanova, ali nisam nimalo iznenađena. Nadajmo se da u Zagrebu neće biti nereda. Ako niste odustali od koncerta, Arnol, Gorlock, pazite šta radite!! Wink

Akasha

Akasha hvala na savjetu nisam odustala od koncerta.

Što će biti tamo.... 

0 0

gorlock @ 23.9.2010. 20:19
    Welcome to the jungle LIVE - Stadthalle, Vienna, Austria - 2010-09-18

WELCOME TO CROATIA ! 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala