Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Axla Rosea bocama otjerali s pozornice
Gunsima, "najopasnijem rock bendu na svijetu", fanovi pokazali što misle o kašnjenju

Video: Axla Rosea bocama otjerali s pozornice

Foto: PR Photos

Frontmen grupe Guns N' Roses je na koncertu u Dublinu dobio lekciju iz bontona. Da kašnjenje nije lijepo pokazali su mu ogorčeni fanovi koji su, nakon gotovo dva sata čekanja na početak koncerta, Gunse izgađali bocama.

Usred pjesme "Welcome to the Jungle" Axl Rose je upozorio publiku prestane s gađanjem i zaprijetio da će, ako doleti još jedna boca, završiti koncert.

- Želimo ostati i svirati, ali ako se ne želite zabaviti, dajte nam do znanja - rekao je Axl. Odgovor je ponovno stigao u obliku boce pa je pjevač odveo bend u backstage.

Nakon odlaska grupe, publici se obratio predstavnik organizatora, pokušavajući smiriti situaciju - Nastojimo nagovoriti Axla da se vrati i zato vas molimo da se suzdržite od bacanja predmeta. Obećavamo vam odličan show, no trebate se smiriti - rekao je.

Ljudi otišli, koncert se nastavio

Gunsi su bili spremni i prekinuti koncert, ali organizatori su ih ipak uspjeli spriječiti. Dok se bend, nakon stanke od sat vremena, vratio na pozornicu, većina posjetitelja već je otišla iz dvorane.

Gunsi su ovime nastavili niz problema koji su započeli na koncertima u Readingu i Leedsu. I ne samo tamo. Osim svojom glazbom, koja je mješavina rocka, bluesa, punka i heavy metala, Guns N' Roses oduvijek plijene pozornost medija i javnosti tučnjavama, skandalima i nevoljama na koncertima.

Na europskoj turneji promoviraju svoj posljednji album "Chinese Democracy", na koji su njihovi vjerni obožavatelji čekali više od deset godina. U zagrebačkoj Areni će Axl i ekipa nastupiti 24. rujna.

Moj TV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (12)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala