Vidim mao gubiš živce. Da bih ja mogao ići na cecin koncert, morali bi se ispuniti dva preduvjeta. Da se taj koncert održi i da ja to želim. Eto Aya, niti će koncerta biti, niti je to moja muzika. Nisi se trebala naduriti i tako smjesno podmetati jer te nisam želio uvrijediti (ako si se tako osjetila - sory) već ti povuci paralelu.
Ti jedan film koji je istinsko remek dijelo proglašavaš "usporenim, dosadanim, isfuranim na temelju ničega (tadašnjeg budžeta, vjerojatno), pretencioznim bez pokrića.." (ovdje te citiram) i onda se nadjes uvredjena ako se tvoj ukus valorizira - losim?
Imas pravo na svoje misljenje, naravno, ali filmska umjetnost se ne ravna po ayi vec po nekim drugim parametrima. 
zvone
Oj, oj, oj, ajd uspori malo, Zvončice! I ti mi se čini da gubiš malo živce.
Evo da prevedem Ayin komentar: film gledan iz današnje perspektive (gdje, ako se u prvih 10 minuta SF filma ne dogodi supernova, nema dobar zaplet) je DEFINITIVNO usporen. Fala bodu da je snimljen prije, koliko ono... 40 godina kada je takvo nešto moglo proći, i u ovom slučaju upravo zahvaljujući specijalnim efektima. Zbog nove tehnike koja je bila korištena u filmu, samo snimanje filma je bilo SF. Ali radnja - pobogu, gdje?