Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Joker

1 2 3
  • #16
    5 6

    postova:132
    key @ 24.11.2019. 18:40

    Ja sam prosvjetitelj, a ti si trol, intelektualni kompleksas, sljedom toga malogradjanin koji se ovdje traktatima neuspjesno pokusava profilirati u filmski autoritet.

    Posto samnom zbog ntelektualne podkapacitiranosti ne mozes drugacije, post ti je po obicaju pun lazi, kleveta i podmetanja jer Tarantina sam pogledao cijelog a moj osvrt na The laudest voice prosao je kako i dolikuje ovom forumu - nezapazeno.

  • #17
    3 7

    postova:25
    firestorm @ 24.11.2019. 18:44

    Samo polako Glupeksa,obrišite pjenu sa usta,udahnite par puta i sve če biti dobro,primirite se,ipak ste vi "Prosvetitelj" ahahahaahhh,

  • #18
    5 6

    postova:508
    pandaboy @ 24.11.2019. 18:44

    Ja sam prosvjetitelj, a ti si trol, intelektualni kompleksas, sljedom toga malogradjanin Koji see ovdje traktatima neuspjesno pokusava isprofilirsti u filmskim autoritet.

    Post ti je po obicaju pun lazi,kleveta i podmetanja jer Tarantina sam pogledao cijelog a moj osvrt na the laudest voce prosao je nezapazeno.

    Savjet, kada nekoga želiš popljuvati kao malograđanin, efekt je bolji ako pokažeš da možeš sastaviti rečenicu koja je razumljiva i gramatički ispravna. Popravi post, molim te. (edit: hvala, iako još ima mjesta za popravak)

    Nije post pun laži, nisam rekao da nisi pogledao Tarantina nego si sam napisao da si gledao Jokera 5 minuta napreskokce. Dokazi su tu, na forumu, na tvom profilu. Skrećeš s teme jer ne možeš argumentirano odgovoriti na pitanja:

    Zašto tražiš raspravu ako je nesuvisla? Kako to da voliš trošiti vrijeme na tako što?


    p.s.

    Apsolutno remek djelo. Jos bolje od Cernobila. Izniman inside view. Cisto savrsenstvo koje razotkriva korumpirani svijet medija. Spektakl.

    Da, ovaj bogat i detaljan osvrt je prošao nezapaženo, vidim da si veliki trud uložio u njegovo pisanje. Jel bilo teško napisati nešto ovako pozitivnog? Pa što ako nije bio čitan? Kako to da ti je to toliko važno od ljudi na forumu koje ionako ne poštuješ?

  • #19
    5 6

    postova:132
    key @ 24.11.2019. 18:45

    Kaze majstor poetskog izmeta.

  • #20
    4 7

    postova:25
    firestorm @ 24.11.2019. 18:48

    Prosvetitel je uzrujan ponovno,jao šta smo učinili,moraće posegnuti za hićinim poslednim uzletom,nema druge,hihihi

  • #21
    6 6

    postova:132
    key @ 24.11.2019. 18:51

    Post je popravljen u roku od minute, tipkam s moba Koji mi daje eng sugestije, mijenja vec gotove rijeci  i pravi velika slova, a tebi je to doslo kao naruceno da se u svoj svojoj intelektualnoj nemoci imas za sto uhvatit.

  • #22
    5 6

    postova:508
    pandaboy @ 24.11.2019. 18:54

    Post je popravljen u roku od minute, tipkam s moba Koji mi daje eng sugestije, mijenja vec gotove rijeci  i pravi velika slova, a tebi je to doslo kao naruceno da se u svoj svojoj intelektualnoj nemoci imas za sto uhvatit.

    Ne moraš se opravdavati. Kriv je mobitel naravno, ne brzopletost i manjak opreza. Nego, odgovori na pitanja?

    p.s.

    Pa, i nije baš popravljen...

  • #23
    5 6

    postova:132
    key @ 24.11.2019. 18:57

    Ja u jednoj recenici kazem vise nego ti u svim svojim dosadnim traktatima. Zajedno. To potvrdjuje i tvoje cudjenje kako tako malo mogu napisati jer nemas sposobnost jezgrovitog pisanja, naime da bi prikrio svoje neznanje moras ga maskirati nesuvislim plahtama texta kako bi gluplji od tebe dobili dojam da si pametan.

    A gdje prosvjetitelj ide nego medju budale? Gdje je isao Isus?

  • #24
    7 6

    postova:17
    jurica93 @ 24.11.2019. 18:59

    Oduvijek sam govorio da uvoditi internet na psihijatrije nije pametna ideja. Ako se luđaka zatvara na psihijatriju onda mu treba onemogućiti bilo kakvo djelovanje van zidova te ustanove.

  • #25
    3 7

    postova:25
    firestorm @ 24.11.2019. 19:00

    Nemojte zamjeriti Glupeksi na par pogreškica,nije on kriv što u ustanovama zatvorenog tipa mora potajno tipkati,to je zapravo ,nekak,i kjut. Hihihi

  • #26
    4 6

    postova:508
    pandaboy @ 24.11.2019. 19:01

    Ja u jednoj recenici kazem vise nego ti u svim svojim dosadnim traktatima. Zajedno. To potvrdjuje i tvoje cudjenje kako tako malo mogu napisati jer nemas sposobnostima jezgrovitog pisanja, naime da bi prikrio svoje neznanje moras ga maskirati nesuvislim plahtama texta kako bi gluplji od tebe dobili dojam da si pametan.

    Ne slažem se, ali ok, tvoje mišljenje je tvoje. Uvijek se može lijepo pričati o sebi.

    A gdje prosvjetitelj ide nego medju budale? Gdje je isao Isus?

    Ide i budala među budale. Da, baš si poput Isusa, i on je nazivao sve budalama... Ovo nije ispalo nimalo iskompleksirano i egoistično.

    A možeš li odgovoriti na pitanja ili se i dalje trebaš izmigoljavati?

  • #27
    5 3

    postova:132
    key @ 24.11.2019. 19:11

    Ako je Isus mogao reci ne bacajte bisere pred svinje onda je i za bezobrazne neznalice mogao reci da su budale. Zasto da ne?

    Prosvjetitelj ide medju budale i oponira im znanjem dok ga oni klevecu, a neznalica ih vodi dok mu se budale dive.

    To je jedina razlika izmedju mene i tebe.

  • #28
    3 7

    postova:25
    firestorm @ 24.11.2019. 19:19

    Dragi forumaši uspjeli smo!Samoprozvani prosvetitel nas je počastio svojim prisustvom na portalu,ukazuje nam na životne "istine" i vodi nas na pravi put a mi ga ovdje klevećemo,napadamo itd,baš smo zločesti ali on će to izdržati,njegov "križni put" je prepun izazova ali uz pomoć svog superiornog intelekta Imbeksa the Prosvjetitelj će pobijediti!

    LOL,dragi Bože kakvav je ovo redikul i šarlatan.

  • #29
    4 6

    postova:508
    pandaboy @ 24.11.2019. 19:21

    Prosvjetitelj ide medju budale i oponira im znanjem dok ga oni klevecu, a neznalica ih vodi dok mu se budale dive.

    Prosvjetitelji jesu često oklevetani, to je istina, no oni nisu tu da oponiraju znanjem, već da uče druge. Kad već spominjemo Isusa i njegovo učenje, naglasak je tu na učenju.

    Imaš stav kojim si u vječitoj borbi protiv drugih (barem ovdje na forumu, u stvarnom životu iza anonimnih ekrana ne znam kakva si osoba) i čudiš se što si neprihvaćen. Takvim stavom samo sve više udaljavaš ostale od sebe i ostaješ u začaranom krugu. Ne govorim ovo kao nešto pogrdno već zato jer mi se činiš kao jako pesimistična i nesretna osoba, to nije ugodan život. Koliko god ti mene vrijeđao ili ti se ja ne sviđao, ne mislim da si glup, ali mislim da si nesvjestan svojih riječi i problema.

    p.s.

    ...i dalje izbjegavaš odgovoriti na pitanja

  • #30
    2 6

    postova:25
    firestorm @ 24.11.2019. 19:27

    Pa da,naš Imbeksije je,svojevrsni,Arthur,zato se i pronašao u ovome filmu,baš ga je pogodio "u sridu",kaj ne ;) .

    Ali mi imamo razumijevanja za duševne bolesnike tak da Aleksić samo napred :)

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2020 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala