Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Kum

1 2 3 4
    2 0

sopavlovic @ 23.6.2013. 1:33

Film je zauvijek.

Brando je zauvijek.

0 0

joker12 @ 26.11.2013. 20:01

Znam ljude koji su se zbog tog filma počeli profesionalnoa baviti tim poslov. :) Samo se šalim.

0 4

smarkovi @ 26.11.2013. 23:34
    Dati cu vam ponudu koju nemozete odbiti...he he
    1 0

filmofil1983 @ 6.12.2013. 4:17

najpoznatija,a vjerovatno i najbolja trilogija svih vremena svakako je "Godfather"!epska priča o mafiji F.F.Coppole po mom mišljenju svakako je promjenila umjetnost ali i postavila do danas nedostižne standarde.scene ovog filma i danas su briljantne,a glas Marlona Branda upečatljiv  i nezaboravan.film je to koji nema mana koliko god ih mi tražili.ne propustiti

2 0

joker12 @ 22.12.2013. 14:02

Francis Ford Coppola je napravio najintmniji, a istodobno najprivlačniji film svih vremena. Film koji je zaslužio svoj kultni status jer je istodobno zadovoljio visoke standarde umišljenih kritičara i jednostavne potrebe obične publike.

Na kraju, što se može reći o Kumu a da nije nešto što je milijun puta bilo rečeno u novinama i na internetu?

Posebno bih pohvalio glumu dobitnika Oscara Marlon Branda, te nominirane Al Pacina, James Caana i Robert Duvalla.

2 1

nitko0 @ 14.4.2014. 9:52

Ne znam je li bolji drugi ili prvi,svi su odlični najboiji filmovi ikad.Svaka scena,smrt i riječ je orginalna i drukčija.Gluma savršena.

3 6

tommy0412 @ 26.12.2015. 5:03

meni nista posebno, prerazvikan film, predugo traje.. itd, dobra je gluma, rezija i sve to i ima dobrih scena, ali od ova tri nastavka mogli su to sve strpati u jedan film od tri sata.

0 0

filmofil2004 @ 1.2.2016. 17:53
    Bezveze film:D Šalim se,genijalan film.
    1 0

monte_cristo @ 1.2.2016. 19:27

Ma jednostavno klasik. Ovo svako treba da pogleda.
    Meni licno, bolji drugi dio za nijansu, ali to je vec stvar neke mozda male rasprave. Medjutim ovaj prvi dio takodjer savrsen.
    Glumci savrseni, bez mana def.
    Fantastican film. Obavezno pogledati!
    10/10 

0 1

filmofil2004 @ 1.2.2016. 19:46
    Slažem se da je drugi dio bolji malo je opširniji,u svakom slučaju oba filma su remek djela treći je sasvim solidan.
    1 5

buffalobill @ 2.2.2016. 13:48

jel ima kakvog fighta tu da se ukljucim? ,ne znam sta bi se oko kuma moglo raspravljati ,eventualno da nije trebao bit snimljen 3 dio, ili tko je bolji skladatelj nino rota ili enio morricine,ili jednostavno koji dio je bolji prvi ili drugi ...

1 5

bearfoot @ 2.2.2016. 16:34

znao sam često guglati o filmu i temi i tom romantičarskom prikazu mafije i svašta se može naći, ali da je Puzo napisao roman temeljem anegdota i viceva koje je slušao o mafiji, e to mi je najdraži dio...i da iz svega toga izraste najpoznatiji, ako ne i najbolji mafijaški film, filmovi....

2 4

buffalobill @ 2.2.2016. 16:53

jesi citao taj roman  ? ili netko drugi ?
    1 kum 2 bolji
    2 najjaca scena - kad je al pacino u crkvi,krsti dijete ili je kum,a njegovi ubijaju u osvetnickom pohodu pripadnike drugog klana,  ta scene nije nimalo romanticna,naprotiv ona je brutalno surova i istinita,mislim da je to copplolin nacelni  stav i lajtmotiv kojim se vodio snimajuci film o mafiji..
    ali slazem se da im je napravio nevjerovatnu reklamu,jedan primjer koji zvuci kao digresija ali ne nuzno :kad su tri tenora imali koncert u central parku u new yorku,odmjereni pljesak i gdje koja pristojna ovacija,e kad je voditelj dogadaja rekao da se u publici nalazi frank sinatra,pa se ovaj ustao i okrenuo masi,pljesak je trajao 15 minuta i svi su ustali sa stolica,a zna se tko je bio frank sinatra, bastard koji se infiltrirao u mafijaske krugove,podvodio im glumice na kojima su se ti psihopati izivljavali, i radio sl sranja,,jbga thats life,ali svakog treba staviti na svoje mjesto..,neki tkz bozji sud, kad se vec ljudi dive takvim mracnim likovima
    ok , mozda je bilo ovako ,prisao mu je jedan od tih seljacina i rekao : " ili si s nama ili si mrtav "

0 0

xxx333 @ 22.2.2016. 15:29

NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 2

mandrak @ 22.2.2016. 16:24

... dragi Lastane (dal' je zmenom sve u dure ???) jednom sam, ne tako davno, spojio, dok je femili bila na moru, sva tri dijela u jedno vikend subotnje gledanje .... zanimalo me s koliko pauza mogu odgledati tu sagu ... nakon osam sati sam shvatoio da sam pri kraju .... doduše moram priznati da me umor počeo hvatati nakon trećeg nastavka ..... rezime ... tri paprika čipsa dve litre limunade i par sendviča su pali za slobodu filmske umjetnosti .... nisam siguran da bu netko ikad snimio bolji film ...... čista 10ka ....Cool

1 2 3 4
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala