Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Pickbox ima najbolje britanske serije!
Požurite, pogledajte i uživajte u najpopularnijim britanskim serijama do kraja travnja
21. ožujka 2015.

Pickbox ima najbolje britanske serije!

Korisnici internetske televizije Pickbox već znaju da se izbor serija i filmova neprestano nadopunjuje novim naslovima, a nove epizode hit-serija stižu samo 24 sata nakon američke premijere. Neke serije moraju i otići s Pickboxa. Ne dopustite da vam pobjegnu 30. travnja prije nego što ih uspijete pogledati.

Uglađeni earl od Ashertona, ujedno i Inspektor Lynley, te Inspektor Morse koji obožava britansko pivo i klasičnu glazbu, svoje će slučajeve na Pickboxu rješavati samo još do kraja travnja, baš kao i britanski forenzičari u Nijemom svjedoku.

Nikako, ali zaista nikako, ne smijete propustiti pogledati privlačnog, strogog, ali pravednog i karizmatičnog suca Visokog suda u seriji Sudac John Deed. Sudac Deed predan je samo jednom cilju: njegove presude moraju biti pravedne pod svaku cijenu. Šarm Johna Deeda toliko je neodoljiv da je u vrijeme kada se serija prikazivala na BBC-ju jedna prava sudska porota dobila upozorenje da ne smije dopustiti da ono što je gledala u popularnoj seriji utječe na proces u kojem sudjeluje.

Iako katkad i informativni program u kojem gledamo dnevne vijesti i izjave političara zna biti vrlo komičan, britanski humor u serijama Da, ministre i Da, premijeru bez sumnje će vas nasmijati i pokazati duhovitu stranu borbe za vlast i ulizivanja biračima.

Predizborna je godina pa možda neke političke trikove iz ovih serija uskoro prepoznamo i kod naših kandidata. Komu je visoka politika već navrh glave, preporučujemo seriju U uredu s Rickyjem Gervaisom. Malo uredske politike i kolegijalnog spletkarenja vaš će radni tjedan učiniti, ako ništa drugo, barem malo vedrijim.

Apsolutni klasici britanskog humora, serije polusatnih epizoda za koje smo uvijek raspoloženi, uvijek imamo vremena i uvijek ih možemo gledati, također odlaze s Pickboxa sa zadnjim danom travnja.

Kratki podsjetnik za ovu kategoriju: Zar vas John Cleese u Fawlty Towersu ne podsjeća na ljubaznost domaćih iznajmljivača koji bi najradije da im unaprijed platite smještaj i nikad se ne pojavite u pansionu, jer ionako stalno imate neke bizarne želje poput doručka, čistih ručnika ili, ne daj Bože, ranog buđenja?

Apsolutno fantastično, serija s dvjema neurotičnim ženama u najboljim godinama…

Ne želimo ni pitati podsjećaju li vas na nekog koga poznajete. Odlazi i kostimirani sitcom Crna Guja u kojem je nenadmašni Rowan Atkinson utjelovio antiheroja Edmunda u različitim epohama britanske povijesti. Crveni patuljak po mnogima je najbolja serija koja povezuje putovanja svemirom i humor.

Do 30. travnja dovoljno je vremena da pogledate i Statiste, Parove, Praskozorje, Jane Eyre, Tessu iz porodice D'Urberville, kao i BBC-jeve dokumentarce:

Atlantida: Dokaz
Attenborough u raju
Bitka za Britaniju: Istinita priča
Budućnost Zemlje
Crnobradi
Deset stvari koje morate znati o mršavljenju
Deset stvari koje morate znati o spavanju
Džingis-kan
Grčki mitovi: Istinite priče
Hadrijan
Hanibal
Izgubljene knjižnice Timbuktua
Izgubljene snimke o J. F. K.-u: Atentat
Majke i mladunci u divljini
Nevidljivi svjetovi
Oceanske dubine
Savršeni grabežljivac
Smrtonosne otrovnice
Staljin: Lice terora
Tajne ljudskog uma
Tajni život biološkog sata

Tko je ubio Ivana Groznog?
Zašto se mršavi ne debljaju?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala