Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ryan Reynolds i Rob McElhenney nastavljaju priču nogometnog kluba Wrexham
Uvijek je sunčano u Wrexhamu, posebno u najavi treće sezone serije "Welcome to Wrexham"
23. travnja 2024.

Ryan Reynolds i Rob McElhenney nastavljaju priču nogometnog kluba Wrexham

Treća sezona serije Welcome to Wrexham, hvaljene dokumentarne serije o jednoj od najdramatičnijih priča o autsajderima u britanskom sportu, uskoro će stići na male ekrane, a objavljen je i trailer za novu sezonu. Kao što možda znate, Rob McElhenney i Ryan Reynolds odlučili su davno da je vođenje povijesnog nogometnog kluba u Walesu njihov sljedeći logičan potez u karijeri.

Dobro došli u Wrexham je dokumentarna serija koja se manje bavi golovima, a više snovima, u tvrdokornom gradu Wrexhamu, u Sjevernom Walesu, dok dva glumca koji se spremaju i koji ne znaju apsolutno ništa o sportskim igrama preuzimaju kormilo trećeg najstarijeg profesionalnog nogometnog kluba na svijetu.

Još 2020. Rob i Ryan skovali su plan za kupnju petoligaša Red Dragonsa, oslanjajući se na transformaciju autsajderske momčadi u priču o Pepeljugi. Svijet je naćulio uši i gle čuda, promjena je krenula. Nakon što je prošla kroz 15 brutalnih sezona u Nacionalnoj ligi, momčad je dobila svoju kartu za povratak u Englesku nogometnu ligu. Bio je to veliki korak naprijed u odnosu na Nacionalnu ligu.

Treća sezona serije Welcome to Wrexham obećava još više uzbuđenja jer serija dobiva ekskluzivan pristup timu u EFL-u, vodeći nas krišom u svlačionicu i ravno u središte najvećih utakmica s kojima se Wrexham AFC susreo. Neki od vas možda već znaju kako ova povijesna sezona završava za Red Dragons, ali za one koji ne znaju — pripremite se na neočekivano.

Premijera treće sezone dokumentarne serije Welcome to Wrexham očekuje se 2. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala