Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Napete, zabavne i jednostavno nezamjenjive – vrhunskih deset serija 2023. godine
Naslovi koji su obilježili 2023. na Pickbox NOW
9. siječnja 2024.

Napete, zabavne i jednostavno nezamjenjive – vrhunskih deset serija 2023. godine

Foto: Pickbox

2023. je zasigurno bila godina streaminga, a prvi streaming servis u regiji, Pickbox NOW, donio je izniman izbor serija koje su očarale gledatelje i osvojile kritičare. U deset nevjerojatnih naslova publika je kročila različitim žanrovima, doživjela je napetost, humor i istražila emocionalne dubine. Otkrijte zašto su ove serije zajedno skupile više od 120 svjetskih i europskih nominacija!

Ovo je deset najboljih serija 2023. na Pickbox NOW prema recenzijama publike i kritičarima najpoznatijih svjetskih portala koji se slažu oko kvalitete i zavidne produkcije ovih naslova!

   1.    Dolina sreće (Happy Valley)
S više od 50 nominacija i 27 osvojenih prestižnih nagrada, serija ostavlja snažan dojam na kritičare kao i publiku, noseći titulu jedne od najboljih serija 2023. godine. U trećoj sezoni britanskog kriminalističkog trilera, istaknuta detektivka Catherine Cawood suočava se s novim izazovima koji testiraju njezinu hrabrost i odlučnost. Kroz zamršenu mrežu zločina, pratimo njezinu borbu za pravdu dok otkriva neočekivane tajne koje će potresati temelje njezina profesionalnog i osobnog života.

   2.    Shetland (Shetland)
Unatoč mnogim nominacijama za nagradu BAFTA i druge europske nagrade, serija je i dalje ostala odana svojim korijenima, donoseći pravu britansku kriminalističku dramu. U osmoj sezoni voljenim likovima pridružila se nova glavna detektivka Ruth Calder u istrazi složenih zločina na slikovitim Šetlandskim otocima. Njezina oštra intuicija i posvećenost istini daje svježinu, stvarajući neočekivane obrate i emotivne trenutke.

   3.    Slučaj podmornice Vigil (Vigil)
Osvojivši međunarodne nagrade, poput Emmyja za najbolju dramsku seriju 2022., serija se vraća s drugom sezonom napetog trilera smještenog na novoj lokaciji. Inspektorica Amy Silva suočava se s kompleksnim novim neprijateljem koji napada iz zraka, otkrivajući nove tajne i suočavajući se s izazovima koji prijete njezinoj vlastitoj sigurnosti.

   4.    Naopako (Upright)
"Road-trip serija Tima Minchina je pametna, slikovita i zarazno dobra." - The Guardian.
Ova australska mračna komedija prati nevjerojatnu pustolovinu nespojivih partnera, Luckyja i Meg, koji su osvojili publiku šarmom i iskrenošću te time zavrijedili visoku ocjenu 8,4 na IMDb-ju. Donoseći smijeh, suze, izazove i duboke emocije, priča ne prati samo putovanje prema Luckyjevu rodnom gradu, nego i razvoj neočekivanog prijateljstva.

   5.    Glava (The Head)
Serija koju je Variety proglasio jednom od najboljih međunarodnih serija 2022. godine osvojila je publiku dvjema sezonama. U prvoj sezoni serija je smještena u antarktičkom istraživačkom kampu, pruža intenzivan triler koji otkriva tajne i mračne zločine koji su se odvili te zime. U novom nastavku glumačka postava iz cijeloga svijeta dodaje napetu atmosferu na novoj lokaciji, ovoga puta u toplijim krajevima na teretnom brodu.

   6.    Izlaz (Exit)
Temeljena na istinitim događajima i životima norveške elite, drama donosi nove izazove za skupinu prijatelja suočenih s poslovnim i osobnim problemima. U dinamičnim odnosima i zapletima likovi se susreću s raznim životnim promjenama, otkrivajući svoje unutarnje snage i slabosti usred turbulentnih okolnosti. Odnosi ove skupine prijatelja doživljavaju krah u trećoj sezoni, koja je premijerno ove godine stigla na Pickbox NOW.

   7.    Jedan od dečki (One of the Boys)
Smještena u malom gradu ova skandinavska drama prati društveno neugodnog Laua koji mora dokazati svoju muškost dok se bori s privlačnošću prema drugom dečku. Emotivna priča o prijateljstvu i izazovima odrastanja u svijetu mladih, otkriva snagu zajedništva, ljubavi i prijateljstva.

   8.    Voli me (Love Me)
Druga sezona australske drame nastavlja istraživati ljubavne veze i kompleksnosti modernog društva, kroz intrigantne zaplete i emotivne uspone i padove jedne obitelji. Kroz jednu naizgled običnu grupu ljudi postavljaju se mnoga pitanja o ljubavi, lojalnosti i vlastitoj sreći

   9.    Kraj ljeta (End of Summer)
Danska „noir“ drama prati mladu Veru suočenu s neočekivanim događajem tijekom ljetnih praznika 90-ih, kada joj mladi brat Billy nestane. Godinama kasnije slučaj se ponovo otvara dolaskom nepoznatog mladića u njezin život.

   10.    Bivša žena (Ex-Wife)
U intrigantnoj miniseriji koja dolazi istražuje se kako idilični obiteljski odnosi mogu brzo postati složeni kada se neočekivano pojavi nepozvana gošća. Ovaj napeti triler prati mladu mamu Tašu u njezinoj borbi da zaštiti svoju malu kćer od bivše supruge njezina muža, koja ih neumorno prati.

Sve vas serije očekuju ovdje!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala