Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Thandiwe Newton u 2. sezoni serije Wednesday
Snimanje nove sezone ovih bi dana konačno trebalo krenuti
25. travnja 2024.

Thandiwe Newton u 2. sezoni serije "Wednesday"

Foto: Depositphotos

Thandiwe Newton najnovije je glumačko pojačanje nove sezone Netflixove hit serije Wednesday koju obožavatelji jedva čekaju, piše Variety.

Zasad nije poznato u kojoj ulozi će se Newton naći u drugoj sezoni, a ovime je postala još jedno veliko glumačko ime koje se pridružilo seriji: podsjetimo, nedavno smo saznali da će se u novoj sezoni pojaviti Steve Buscemi.

Thandiwe Newton dosad je glumila u mnogo televizijskih serija, od kojih je možda najpoznatija Westworld za koju je bila tri puta nominirana za nagradu Emmy, te je jedan od kipića i osvojila 2018. godine (najbolja sporedna glumica).

Osim što nije poznato u kakvoj ulozi bi se Newton mogla naći, jako malo se uopće zna o drugoj sezoni Wednesday – ako zanemarimo činjenicu da će, naravno, Jenna Ortega ponoviti svoju ulogu Wednesday Addams. Na kraju prve sezone naslovna je junakinja otkrila ubojicu odgovornost za stravična ubojstva te je spriječila zatvaranje Nevermore Academy.

Alfred Gough i Miles Millar osmislili su Wednesday, a Tim Burton režirao je prve četiri epizode prve sezone. Uz Ortega glavnu glumačku postavu prve sezone činili su Emma Myers, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Georgie Farmer, Christina Ricci, Victor Dorobantu i Gwendoline Christie uz Catherine Zeta-Jones, Luisa Guzmána i Isaaca Ordoneza kao Morticia, Gomez i Pugsley Addams.

Serija Wednesday na streaming je stigla u studenom 2022. i odmah je postala ogromni hit za Netflix te je i dan danas jedna od najgledanijih serija na toj platformi, a priskrbila jest i 12 nominacija za nagradu Emmy od kojih je osvojila njih 4. Vrlo brzo odlučeno je da će serija dobiti novu sezonu, no produkcija je imala problema zbog štrajka u Hollywoodu prošle godine tako da se ovih dana očekuje da konačno krene snimanje, i to u Irskoj.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala