Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U finalu gledamo ženski dvoboj Nere Stipičević i Mile Horvat
Polufinalnu emisiju napustio je Bojan Jamboršić kojeg je u tzv. plesu odluke pobijedila zanosna Mila Horvat

U finalu gledamo ženski dvoboj Nere Stipičević i Mile Horvat

Foto: HRT

Polufinalna emisija showa 'Ples sa zvijezdama' ugostila je tri preostala para koja su se ravnopravno borila za ulazak u finale pete sezone showa. Parovi su ovoga puta pred sobom imali veliki zadatak, izvedbu latinoameričkih i standardnih plesova.


Plesni podij sinoć je otvorio mladi Bojan Jambrošić te njegova plesna mentorica Martina Bastić. Par je za prvi ples odabrao engleski valcer koji je publika nagradila gromoglasnim pljeskom. Prema komentarima žirija, Bojan i Martina su ovaj ples odradili savršeno. Za drugi ples, par je odabrao passo doble koji su izveli dobro, uz par sitnih greškica. Najstroži član žirija, Davor Bilman kazao im je da su jako dobro napredovali te da je koreografija bila zaista sjajna.



Nakon njih, podij je preuzela favoritkinja od samog početka showa, Nera Stipičević i njezin plesni partner Damir Horvatinčić. Kao i uvijek do sada, Nera i Damir za svoj prvi ples quickstep dobili su same pohvale. Davor Bilman je istaknuo Nerinu fleksibilnost u gornjem dijelu tijela koja je jako rijetka kod plesača. Davor je poručio Damiru da može biti sretan što je dobio takvu iznimnu plesnu partnericu. Par je za drugi ples odabrao cha cha cha, za koji su opet sa svih strana pljuštale samo pohvale. Milka Babović im je oduševljeno kazala da ih je bilo zaista prekrasno gledati te da su ju oduševili svojom izvedbom. Bilo je jasno da je par svojim maksimalnim zbrojem ocjena, u oba plesa, svakako izborio finale.



Treći par koji se sinoć ravnopravno borio za finale, bili su Mila Horvat i Robert Schubert koji su za početak otplesali korektni engleski valcer. Zamjerke žirija su najviše bili upućene na Milino statično držanje i na veću fleksibilnost torza. Davor im je pak kazao da je valcer bio najbolji ples koji su do sada izveli. Kao drugi ples, par je odabrao passo doble. Najviše pohvala dobili su od Dinka Bogdanića koji je prije svega pohvalio Milin zanosni izgled te joj je kazao kako izgleda kao prava španjolska plesačica.



Kako su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić izborili najviše ocjene koje im je dodijelio žiri u kombinaciji s gledateljima, u tzv. plesu odluke našla se opet Mila Horvat, ali ovaj put u duelu s Bojanom Jambrošićem. Parovi su otplesali po još jedan ples i žustro se borili za odlazak u finale. No, odlučeno je da u finale prolazi par s malo više elegancije te je žiri odlučio i ovaj put u korist Mile Horvat i Roberta Schuberta. Njih dvoje će se uskoro naći, u nimalo lakoj plesnoj borbi s Nerom Stipičević i Damirom Horvatinčićem.

A tko će biti pobjednik pete sezone showa 'Ples sa zvijezdama' saznajte već iduće subote u isto vrijeme na istom mjestu, uz šarmantne voditelje, Barbaru Kolar i Duška Čurlića.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala