Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje nova sezona showa Zvijezde pjevaju
Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, s 13. se sezonom vraća već večeras

Počinje nova sezona showa "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT/Renato Branđolica

Proljetna, 13. sezona popularnog zabavnog showa Zvijezde pjevaju počinje u subotu, 30. ožujka na Prvom programu HRT - HTV 1 od 20:25! To je show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima.

Atraktivni, nasmijani i pjevački odlični parovi 13. sezone su: bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić; koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl; voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić; paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković; glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo; plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać; glumica Dea Presečki i Dino Petrić te radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Ova sezona će, iznimno, imati šest epizoda, no broj parova ostaje isti. Zbog toga će posebno uzbudljiva biti peta epizoda - tad će nas napustiti dva para. U finalu će se o pobjedniku odlučivati u dva dijela emisije, između tri finalista, a parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život. U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr - etno.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Dino i Neda, no oboje već imaju mentorskih iskustava.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala