Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.12.
Raznovrstan izbor filmova, a na rasporedu je treći film iz serijala "Sam u kući"

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što su kroz prve dvije polufinalne emisije prolaz u finale Supertalenta izborili pjevačica Chriztel Reneae Aceveda, akrobatkinja Vladyslava Kushnir, plesna skupina Force Celje, trbuhozborkinja Emina Bajtarević, akrobatkinja Karyna Zubal i pjevačica Ena Nižić, ostalo je još samo šest od ukupnih 12 mjesta u finalu najgledanijeg zabavnog showa. Sve je spremno za treću polufinalnu emisiju u kojoj će ove nedjelje nastupiti osam polufinalista.

Dream Team: Uspon modernog sportaša, HTV 2 u 22:15 sati
Nakon Olimpijskih igara 1992. godine NBA zvijezde dosežu dotad neviđenu razinu kulturne, gospodarske i sportske dominacije, ali iduće olimpijske reprezentacije ne uspijevaju nadmašiti Dream Team.

FILMOVI

Sam u kući 3, RTL u 20:15 sati
Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji kompjuterski čip iz američkog Ureda za obranu. Iako je krađa prošla glatko, zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u igrački automobila na navijanje, završi u tihom predgrađu Chicaga, domu malog Alexa.

Kraljica, HTV 1 u 21:10 sati
Helen Mirren nadmoćno vlada u Kraljici, duhovitom i pametnom pogledu na trenutke koji su poljuljali kuću Windsora: tjedan koji je slijedio nakon smrti princeze Diane godine 1997. Helen Mirren za ulogu Elizabete II. dobila je Oscara.

Vitez Tame, Doma TV u 21:40 sati
Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah.

Svemogući Bruce, RTL u 22:10 sati
Bruce Nolan (Jim Carrey) je TV izvjestitelj u Buffalu, razočaran svojim poslovnim (ne)uspjehom. Na kraju najgoreg dana u životu proklinje Boga koji ovoga puta odgovara. Bog mu se obraća u ljudskom obliku (Morgan Freeman) dajući mu se svoje moći ne bi li on bolje obavljao njegov posao.

Zločinački um, HTV 2 u 23:05 sati
Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera. Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala