Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV1000 u studenom donosi niz nezaboravnih filmskih trenutaka
U studenom na TV1000 stiže sve od obiteljskih filmova nedjeljom do tjedna filmova Toma Cruisea i sezone braće Coen

TV1000 u studenom donosi niz nezaboravnih filmskih trenutaka

Foto: TV1000

Studeni na TV1000 će biti prepun nezaboravnih filmskih trenutaka.

Tematski blok: Obiteljske nedjelje
Svake nedjelje u studenom od 8:00

Pripremite se za studeni prepun obiteljske zabave u našim Obiteljskim nedjeljama! Pridružite nam se u danu dirljivih avantura i smijeha. Jeste li znali da u filmu Fantastični gospodin Lisac možete čuti glasove Georgea Clooneya i Meryl Streep koji udahnjuju život voljenim likovima Roalda Dahla, ili da su Kung Fu Panda i Kung Fu Panda 2 prepuni akcije i humora koji usput pruža dragocjene životne lekcije, ili pak da su legendarni redatelji Steven Spielberg i Peter Jackson udružili snage u filmu Avanture Tintina kako bi kultnog komičnog lika iz belgijskog stripa doveli na veliko platno? Uz program koji uključuje filmove Mala Akeelah i Čudovišta u kući, ima tu za svakog ponešto, zato okupite svoje najmilije i pridružite nam se u udobnim nedjeljama ispunjenim magijom!

Tematski blok: Tjedan Toma Cruisea
Ponedjeljak 13. studenog do nedjelje 19. studenog u 21:00

Pripremite se za uzbudljivo jednotjedno putovanje kroz slavnu karijeru holivudske legende Toma Cruisea i pridružite nam se u obilježavanju nezaboravnih glumačkih izvedbi tog slavnog glumca, od zapanjujućeg svijeta u filmu Specijalni izvještaj u kojem predviđa zločine, do napetog filma Rat svjetova u kojem se bori protiv izvanzemaljskih osvajača. Cruisova žudnja za brzinom u filmu Dani groma legendarna je, a njegova zagonetna uloga u filmu Nebo boje vanilije poigrava se s granicama stvarnosti. Možete uhvatiti i nesmiljenu akciju u filmu Jack Reacher: Nema povratka te zapanjujuće vratolomije u filmu Nemoguća misija: Raspad sistema. Krstarite kroz tjedan s Cruisom i nama dok odajemo počast tom velikanu kinematografije!

Temataki blok: Sezona braće Coen
Ponedjeljak 27. studenog do četvrtka 30. studenog u 21:00

Ovog studenog odajte počast genijalnosti braće Coen dok prikazujemo filmsko majstorstvo Joela i Ethana Coena u posebnom filmskom maratonu koji predstavlja njihova najpoznatija djela. Istražite egzistencijalni humor filma Ozbiljni čovjek, u kojem su braća nadahnuta vlastitim odrastanjem koje im pruža jedinstvenu perspektivu, doživite napetost u filmu Suvišna okrutnost, koji predstavlja njihov uzbudljiv debi, nasmijte se do mile volje u filmu Spaliti nakon čitanja, urnebesnoj satiri o špijunaži i ljudskoj gluposti, i ne propustite južnjački šarm i glazbenu čaroliju filma Tko je ovdje lud?.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala