Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Badnjak 24.12.
Ovaj Badnjak donosi prigodne blagdanske filmove

TV Preporuke dana – Badnjak 24.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na sam Badnjak, 24. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, HTV 1 u 20:15 sati
Finale desete sezone je večeras!

FILMOVI

Umri muški, Doma TV u 20 sati
Umri muški prvi je u serijalu istog naslova u kojima Bruce Willis glumi policajca Johna McClanea koji se uvijek nađe u opasnim situacijama.

Sam u kući, RTL u 20:10 sati
Kakva je to sreća i osjećaj potpune slobode kada nemate školskih obaveza i nitko vas ne gnjavi - ni roditelji, ni dosadna braća i sestre, nitko osim provalnika.

Niko - Božićna potraga, HTV 2 u 20:15 sati
Obiteljska animirana pustolovina nosi jasnu i ozbiljnu poruku, ali je namijenjena i najmlađima koji će uživati u velikoj pustolovini Nika koji upoznaje svijet oko sebe i tako odrasta i uči životne lekcije.

Peter Pan, HTV 2 u 21:35 sati
Priča započinje jedne večeri kada Petar Pan kroz prozor uleti u sobu Wendy i njezine braće te ih povede u svoj čudesan svijet oslobođen odraslih, škole i bilo kakvih obaveza.

Najveća priča ikad ispričana, HTV 3 u 21:40 sati
Stevensov film može se pohvaliti zvjezdanom glumačkom ekipom u kojoj se jedan John Wayne pojavljuje tek u ulozi anonimnoga rimskoga stotnika, a slavni Pat Boone kao statist sa zadatkom, dok ju predvode legendarni Max von Sydow kao Isus i Dorothy McGuire kao Djevica Marija.

Umri muški 2, Doma TV u 22:15 sati
Drugi dio serijala Umri muški obiluje mnoštvom dobro režiranih akcijskih prizora, zapletima, obratima, spektakularnim vratolomijama, a u sve to redatelj uspijeva utkati i profinjen humor.

Zapravo ljubav, RTL u 22:15 sati
Ljubav u mnogim njezinim formama i izvrsni glumci i zanimljivi likovi od početka do kraja filma intrigiraju i privlače gledatelja, uvlačeći ga u čarobni svijet ljubavi.

Instant obitelj, Nova TV u 23:25 sati
Kada Pete i Ellie odluče zasnovati obitelj, krenu istraživati mogućnosti posvajanja. U domu za posvajanje upoznaju buntovnu 15-godišnju djevojku i njezinog mlađeg brata i sestru te preko noći postaju peteročlana obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala