Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dva Kristijana i jedna Antonija prošli u finale Supertalenta
Posljednje polufinale talent showa bilo je prepuno talenata, pa je borba bila napeta do samoga kraja

Dva Kristijana i jedna Antonija prošli u finale "Supertalenta"

Foto: NovaTV

Zadnja polufinalna emisija showa Supertalent na svojoj je pozornici ovog puta okupila sve same talente do talenta. Presudnu ulogu imala je zasigurno sreća, jer je publici i žiriju, nesumnjivo, bilo teško odabrati zadnja dva finalista. Finale je, u napetoj borba do samog kraja, dobilo break dance dvojac Kristijana Skočića i Kristijana Mihalića, po odabiru publike, dok je žiri odabrao pjevačicu Antoniju Barišić, na žalost tek 15 godina mlade gimnastičarke Rebeke Stojković, koja je bila treća po glasovima publike.

Dva Kristijana iz Karlovca napravili su pravi show svojim plesnim pokretima. Kako je u najavi rekao Rene "oni dišu, jedu, spavaju i plešu break". Oduševivši i žiri i publiku Nina Badrić im je rekla kako je to najdivniji nastup koji je vidjela otkad je članica Supertalenta. - Nemam riječi - bila je očarana Nina. Merlić se baš nije složio s njom, no bitno je da su osvojili srca glasača i prošli dalje.



Antonia Barišić pjesmom Oh, happy day ostavila je prisutne bez daha. Savršenim glasom, uz pratnju gospel skupine, u kojoj u slobodno vrijeme pjeva, ostavila je dojam punokrvne pjevačice sa dugim stažom na sceni. Samouvjereno nastupivši pokupila je samo hvalospjeve i osigurala si mjesto u finalu.



Osim finalista, u večeras su nastupili još Snježana Božor, prozvana 'hrvatskom Susan Boyle'; zatim 'hrvatski Frank Sinatra' Pazinjanin Davor Lovrinić; grupa Flamur koja je dobila čak dva crvena X-a; mađioničar i boogie-woogie plesač Marin Radica kojem je Nina rekla da je pravi supertalent; mlada gimnastičarka Rebeka Stojković; plesna skupina Kelkopice; reperi Alen Poplašen i Luka Čolaković i Eva Požar Kardum. Napeta večer, nema što.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala