Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Teo Grčić, Učiteljice
Ovogodišnji CMC Festival Vodice 2024. powered by Calzedonia održava se 7. i 8. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Teo Grčić, Učiteljice

Foto: CMC

Prvi puta na festivalskoj pozornici nastupat će Teo Grčić

Na 16. CMC festival u Vodicama po prvi put stiže Teo Grčić, mladi kantautor iz Splita koji je već osvojio srca brojnih obožavateljica.

"Prva asocijacija na Vodice, s obzirom da sam ja iz Splita, su izlasci koje jedva čekaš. Kad je CMC festival krenuo, s ekipom sam se otišao družiti u Vodice i slušati glazbu. Mislim da je nakon toliko godina praćenja i djelovanja na glazbenoj sceni došlo vrijeme da se pojavim na vodičkoj pozornici i predstavim nešto svoje", rekao je Teo Grčić.

Teo će se vodičkoj publici predstaviti pjesmom "Putnici" koja se našla posljednja na njegovom aktualnom albumu "Šav". Autor glazbe i teksta je sam Teo, a za aranžman se pobrinuo Mihael Blum.

"Pjesma je drukčija aranžmanski po pitanju svega što sam ja do sad radio. Ja sam nekako bio u ozbiljnijem popu, a ova pjesma je modernijeg đira. Ljeto i vrućina, dobra bina i razglas, mislim da će 'Putnici' biti odlični uz tu kombinaciju", izjavio je Teo.

Teo se u spotu poigrao umjetnom inteligencijom, a jedva čekamo vidjeti čime će iznenaditi publiku u Vodicama.

Učiteljice će nastupiti novom pjesmom "Hitno"

Učiteljice još od svojih početaka slove kao sinonim za dobru zabavu i lude provode. U to su već nekoliko puta uvjerile i vodičku publiku kojoj se svake godine iznova rado vraćaju.

Na svom prvom CMC festivalu predstavile su se pjesmom "Luda kuća" koja je nakon toga postala veliki hit i najgledanija pjesma tog festivala.

Ove će godine predstaviti živahnu pjesmu "Hitno" iza koje stoji njihova već dobro provjerena autorska ekipa Dušan Bačić i Bojan Dragojević.

"Naša poruka vodičkoj publici je da dođu kao i svake godine u što većem broju na najbolji CMC festival. Da budu s nama i našim kolegama, da uživaju i zabave se", rekla je Andrea Paškvan.

Veselo će biti i u Vodicama kada Andrea, Ana i Silvia stupe na pozornicu i užare već ionako vruću, festivalsku atmosferu.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala