Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tarantino i Pitt pomeli američke kino blagajne
"Nemilosrdni gadovi" donijeli su slavnom redatelju više od 37 milijuna dolara u prvom vikendu

Tarantino i Pitt pomeli američke kino blagajne

Novi film Quentina Tarantina "Nemilosrdni gadovi“ ("Inglourious Basterds") prvog vikenda prikazivanja u SAD-u zaradio odličnih 37,6 milijuna dolara i na taj način oborio rekord kino otvaranja filmova spomenutog redatelja. "Kill Bill Vol. 2“ do sada je imao najbolje kino otvaranje kada su u pitanju Tarantinovi filmovi s 25 milijuna dolara, ali ga je s preko 12 milijuna dolara zarade više pretekao najnoviji redateljski uradak koji je svoju svjetsku premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.  

Radnja filma "Nemilosrdni gadovi“ odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Poručnik Aldo Raine (Pitt) predvodi skupinu pomno odabranih vojnika, ujedno američkih židova, kojima je povjeren jednostavan zadatak - pronalaženje i ubijanje nacista. 
 
 
Pridodamo li ovome njemačkog pukovnika Hansa Landa (Christopher Waltz) koji će učiniti sve kako bi ih spriječio i mladu francuskinju židovku željnu osvete čije će kino postati poprište krvavog obračuna i vrhunac ove akcijske komedije, nesumnjivo je da se radi o još jednom nezaboravnom hitu u maniri Quentina Tarantina. Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 3. rujna.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #13
    0 0
    Beno beno @ 29.8.2009. 17:13

    Pogledao sam I DeathProof i PlanetTerror. Nisam odusevljen. 

    Tarantino je i opet dokazao da je veliki ljubitelj i poznavatelj glazbe (soundtrack je kao i obicno fenomenalan), da je majstor dijaloga (uz K.Smitha) te  da je veliki filmofil. Ali, cijeli film je uzasno razvucen, prazan i dosadnjikav.

    Rodriguez je s druge strane napravio zabavniji ali umjetnicki manje bitan film. Pravi grindhouse gore fest. 

    6/10 za oba...

    P.S. sada imam jos DVDa kojima su interesatniji dodaci od samih filmova ;)

  • #12
    0 0
    fox89 fox89 @ 29.8.2009. 11:50

    hahahhahahahaha....da vidio sam i ja sad kasnije...moj bed::D:D:D:D

  • #11
    0 0
    mario mario @ 29.8.2009. 10:07
    Zato sto je to od Rodrigueza film :P
  • #10
    0 0
    fox89 fox89 @ 29.8.2009. 9:10

    slažem se s tobom sto se tice kill billa, a i matrixa.užas...ali sve ostalo od tarantina obožavam...

    vidim niko ne spominje from dusk till dawn :))  

  • #9
    0 0
    Beno beno @ 28.8.2009. 20:22

    Kill Bill je meni koma. Dok se trose milijuni da bi se CGI napravio sto realnijim, dodje Tarantino i "snimi crtic". To mijesanje samurajskih filmova, vesterna i crtanog filma - sa polako vec ispreforsiranom, ali opet njemu tipicnom, nekontinuiranom radnjom, te karikature od likova i radnji -- neznam, nije mi sjelo. A dvojka je tek koma. Sporo i neinteresantno.

    Ja sam vec neborojeno puta izazvao svadje sta na netu, sta uzivo omalovazavajuci filmove koje mnogi smatraju svetinjom (Matrix :) ), tako da sam navikao da sam u manjini sto se tice nekih filmova :)

Pogledaj sve komentare (13)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala