Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Quentin Tarantino odustao od filma u kojem je trebao glumiti Brad Pitt
Drama "The Movie Critic" trebala je biti njegov posljednji film u karijeri, ali filmaš se predomislio

Quentin Tarantino odustao od filma u kojem je trebao glumiti Brad Pitt

Foto: Depositphotos

Quentin Tarantino odustao je od drame The Movie Critic kao od svog posljednjeg filma, piše The Hollywood Reporter.

Film je to u kojem je Brad Pitt trebao ponoviti ulogu Cliffa Bootha iz vesterna Bilo jednom... u Hollywoodu za koju je bio nagrađen Oskarom, a na kojem Tarantino radi već jako dugo. S obzirom na to da već godinama priča da će mu deseti film ujedno biti i posljednji, jasno je da želi dati najbolje od sebe – očito The Movie Critic nije film koji želi ostaviti kao zadnji u filmskoj karijeri.

Radnja The Movie Critic smještena je u Kaliforniju 1977., a Tarantinova inspiracija bio je ciničan filmski kritičar kojeg je čitao dok je odrastao. No, izvori navode kako se usput film pretvorio u priču o Cliffu Boothu (Pitt), kaskaderu kojeg smo upoznali u gore spomenutom Bilo jednom... u Hollywoodu. Do današnjeg dana nije poznato je li The Movie Critic prequel ili njegov nastavak, niti što je trenutno s ovim naslovom kad se Tarantino u potpunosti povukao s projekta.

The Movie Critic samo je još jedan u nizu projekata od kojih je Tarantino odustao kao od posljednjeg: još nedavno je radio na Star Trek filmu za Paramount koji se ipak nije ostvario.

Tarantino se možda odmaknuo od filmova, ali trenutno i dalje kreativno radi punom parom i to kao novelist. Navodno razmišlja o režiji limitiranih serija ili kazališnih komada u budućnosti, no niti to još nije sigurno.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala