Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lewis Hamilton žali što je odbio ulogu u filmu Top Gun: Maverick
Tom Cruise je poznatom vozaču Formule 1 ponudio ulogu o kojoj su pričali godinama ranije

Lewis Hamilton žali što je odbio ulogu u filmu "Top Gun: Maverick"

Foto: Depositphotos / Facebook

Superzvijezda Formule 1 Lewis Hamilton u nedavnom je intervjuu za GQ Magazine otkrio da je zamalo radio s Tomom Cruiseom te da i dan danas žali za propuštenom prilikom.

Glumac se s vozačem sprijateljio prije više od 10 godina te ga pozvao na snimanje svog akcijskog SF-a Na rubu budućnosti, nakon čega su ostali u kontaktu. Hamilton ga je u jednom trenutku pitao može li glumiti u potencijalnom nastavku Top Guna, ako do njega ikad dođe: „Ako ćete ikada snimati Top Gun 2 ja ću biti domar ako treba. Samo da budem u filmu“, rekao je tada.

Kad je 2018. godine Top Gun: Maverick zaista došao na red i ušao u pred-produkciju Cruise se sjetio njihovog razgovora i spojio Hamiltona s redateljem (Joseph Kosinski) koji mu je ponudio ulogu jednog od pilota. Hamilton je, očekivano, imao pretrpan raspored, borbu za naslov prvaka te 2018., uz nedostatak glumačkog iskustva zbog čega je odbio priliku – što je zažalio čim je pogledao film 2022. Ipak, dobio je još jednu priliku raditi s Kosinskim kad je potpisao produkciju redateljevog novog filma o Formuli 1 s Bradom Pittom u glavnoj ulozi, a Hamilton je tu kako bi se pobrinuo da sve izgleda vjerodostojno:

„Moja glavna misao vodilja jest da film mora biti autentičan. Imamo dvije različite grupe obožavatelja – one koji otkad su se rodili prate utrke i to svaki vikend s obitelji, i noviju generaciju koja je o F1 tek saznala s Netflixa. Mislim da je moj posao reći kad je nešto pretjerano. 'Ovo se nikad ne bi dogodilo. Ovako bi se moglo dogoditi.' Samo im dajem savjete o tome što su zapravo utrke i što bi mi se, kao obožavatelju utrka, svidjelo, a što ne bi.“

Kosinskijev film o F1 još nema službeni naslov niti potencijalni datum premijere, ali poznato je kako će u njemu, uz Pitta, glumiti Tobias Menzies, Javier Bardem, Kerry Condon, Damson Idris, Joshua Pearce, Sarah Niles i Will Merrick.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala