Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 2.3.
Za razliku od slabog filmskog petka, subota nudi ogroman izbor nagrađivanih (novijih i starijih) filmova!

TV Preporuke dana – Subota 2.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od filmova u večernjem terminu u subotu, 2. ožujka.

FILMOVI

Fargo, HTV 1 u 20:15 sati
Krimić s crnohumornim štihom režirao je Joel Coen prema scenariju koji je napisao s bratom Ethanom. Na Festivalu u Cannesu dobio je nagradu za najboljeg redatelja. Frances McDormand osvojila je Oscara za najbolju glumicu, a Joel i Ethan za najbolji scenarij.

Pravednik 2, Nova TV u 20:15 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima. No, Robertu McCallu strah je nepoznanica.

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja, RTL u 20:15 sati
Desetljećima nakon prvog napada izvanzemaljaca, Zemlji prijeti novi napad. Umjesto Willa Smitha ovaj ćemo puta gledati Liama Hemswortha, no zato će ostatak originalne ekipe (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox) reprizirati svoje uloge.

Zoolander 2, Doma TV u 21:45 sati
Kada misteriozni ubojica počne ubijati najljepše ljude svijeta, Interpolova agentica Valentina (Penélope Cruz) shvati da je ključ ovog zapleta kod bivših modela Dereka (Ben Stiller) i Hansela (Owen Wilson). Osposobljavani za dobro čuvane tajne misije, moraju se vratiti svijetu visoke mode, vratiti staru slavu i spasiti živote mnogih.

Mjesec od porculana, HTV 3 u 22 sata
U glavnim ulogama briljiraju Ed Harris i Madeleine Stowe, a u ulozi istražitelja zablistao je Benicio Del Toro, tada mlada zvijezda u usponu. Odličan posao odrađen je i od strane redatelja koji je začinio triler priču napetim elementima klasičnih noir filmova iz 1940-ih.

Brzina, RTL u 22:15 sati
Ovaj je film krcat akcijom od početka do kraja: specijalnim efektima, uzbuđenjem i sjajnim kaskaderskim podvizima. Sve smo to već vidjeli, no rijetko kad napravljeno toliko dobro i s toliko nabijene energije da ga uvijek vrijedi pogledati

Crvena svjetla, HTV 1 u 22:30 sati
Dvoje istražitelja paranormalnih prijevara, veteranka doktorica Margaret i njezin mladi asistent Tom, proučavaju različite metafizičke fenomene s ciljem dokazivanja njihovog lažnog podrijetla. Simon Silver, slijepi medij, pojavljuje se nakon 30 godina misterioznog nestanka i postaje najveći međunarodni izazov za ortodoksnu znanost i profesionalne skeptike.

Jack Reacher, Nova TV u 22:35 sati
Kad nepoznati strijelac naizgled nasumce oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. Na ispitivanju, sve što ima za reći osumnjičenik je: Dovedite Jacka Reachera! I tako započinje igra. Jack Reacher kreće u potragu za istinom, borbu protiv neočekivanog neprijatelja s istančanim borilačkim vještinama i oštrim umom!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala