Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jack Black je spreman za mirovinu u prvom traileru za Kung Fu Panda 4
Premijera filma očekuje se u ožujku sljedeće godine, Jack Black vraća se u ulogu Poa

Jack Black je spreman za mirovinu u prvom traileru za "Kung Fu Panda 4"

Nakon osam godina izbivanja s filmskog platna, najomiljenija borbena panda na svijetu napokon se vraća u kina, a danas smo konačno dobili prvi uvid u to što možemo očekivati od filma Kung Fu Panda 4 jer je izašao prvi trailer i prepun je akcije i zabave - kao što smo i očekivali.

Nova avantura dolazi u kina 8. ožujka 2024. i ponovno će donijeti Jacka Blacka kao glas Poa — jednog od njegovih najpopularnijih likova.

Dakle, što je sljedeće za Dragon Warriora? Nakon što je otkrio veliku tajnu kineskih borilačkih vještina i otkrio da on mora biti taj koji će ujediniti svoju obitelj pandi koja živi u tajnosti s ostatkom svijeta, vrijeme je da se Po suoči sa svojom sljedećom avanturom.

Po će još jednom morati upotrijebiti svoje legendarne borbene vještine kako bi zaštitio ono što mu je blisko i drago... ili hoće?

Ovog puta, Po je pozvan da bude duhovni vođa Doline mira, što znači da će njegov sljedeći veliki izazov biti usporiti i opustiti se. Prije toga, međutim, Po mora istrenirati novu bijesnu zvijer da preuzme njegovu ulogu Zmajskog ratnika.

Glasovnu postavu, koja je također otkrivena ovaj tjedan, čine Viola Davis, Awkwafina, Ke Huy Han i već poznati članovi glasovne glumačke postave Dustin Hoffman kao Shifu, James Hong kao Poov posvojitelj g. Ping, Ian McShane kao Tai Lung i Bryan Cranston kao Poov rođeni otac Li.

Kung Fu Panda 4 premijerno se prikazuje u kinima 8. ožujka 2024.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala