Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Betty Gilpin je na epskoj misiji uništavanja svemoćne umjetne inteligencije
Gilpin predvodi ludu znanstveno-fantastičnu seriju "Mrs. Davis" čiji trailer danas možemo vidjeti

Betty Gilpin je na epskoj misiji uništavanja svemoćne umjetne inteligencije

Streaming platforma Peacock svojim pretplatnicima donosi novu zabavnu poslasticu u obliku lude serije Mrs. Davis, čiji službeni trailer danas imamo prilike vidjeti. U zabavnoj znanstveno-fantastičnoj seriji glavnu je ulogu preuzela Betty Gilpin kao časna sestra imena Simone koja ima "epsku misiju uništiti najmoćniju umjetnu inteligenciju na svijetu poznatu kao gospođa Davis".

Gospođa Davis komunicira s populacijom kroz bilo koje bežične slušalice. Sestra Simone je veliki skeptik što se tiče te umjetne inteligencije koja je u glavama većine čovječanstva.

Trailer nam otkriva kako gospođa Davis silno želi komunicirati sa Simone te šalje niz osoba da joj prenesu važnu poruku: ona je jedina osoba na svijetu koja može ispuniti misiju pronalaska Svetog grala. Kao što vidimo u traileru, Simone će se udružiti s cijelim nizom neočekivanih saveznika kada se pridruži snagama otpora protiv gospođe Davis.

Seriju zajednički potpisuju Damon Lindelof (Lost, Watchmen) i Tara Hernandez (Teorija velikog praska), koja također na njoj radi kao showrunnerica. Nekoliko epizoda režirat će Owen Harris, koji je režirao hvaljenu epizodu San Junipero iz serije Black Mirror.

Uz Gilpin u glavnoj ulozi, u seriji će također glumiti Jake McDorman, Andy McQueen, Ben Chaplin, Margo Martindale, David Arquette, Elizabeth Marvel, Katja Herbers, Chris Diamantopoulos, Ashley Romans, Tom Wlaschiha i Mathilde Ollivier.

Serija Mrs. Davis svoju će premijeru imati na festivalu SXSW, a na Peacock bi trebala stići 20. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala