Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno teaser za seriju Those About To Die Rolanda Emmericha
Gladijatorska akcijska dramska serija na Peacock stiže sredinom srpnja

Konačno teaser za seriju "Those About To Die" Rolanda Emmericha

Foto: YouTube

Nova serija Rolanda Emmericha konačno je dobila svoj (zbilja kratki) teaser trailer u kojoj čujemo i kratko vidimo Anthonyja Hopkinsa koji donosi opis serije, a nalazi se u ulozi rimskog cara Vespazijana.

Riječ je o akcijskoj dramskoj seriji Those About To Die koja se bavi gladijatorima i radnjom je smještena u antički Rim 79. godine prije Krista koji prikazuje kao nikad dosad: kao isključivo poslovni grad kojem je cilj bio zabaviti mase, odnosno rulji dati točno ono što žele – krv i sport (i besplatnu hranu, naravno).

Priča je to o korumpiranom rimskom svijetu koji se vrtio oko gladijatorskih borbi, a u kojima su sudjelovali ljudi iz svih krajeva Rimskog carstva. Emmerich i Marco Kreuzpaintner režirali su seriju, scenarij je napisao Robert Rodat (nominiran za Oskara za najbolji originalni scenarij s filmom Spašavanje vojnika Ryana) prema istoimenoj knjizi Daniela P. Mannixa originalno objavljenoj 1958., a potom ponovno izdane 2001. pod naslovom The Way of the Gladiator. Mannixova knjiga prethodno je poslužila i kao inspiracija Ridleyu Scottu i njegovom Gladijatoru.

Serija Those About To Die u planu je još od 2022. i budžet za nju nemalih je 140 milijuna dolara. Uz Hopkinsa glume Dimitri Leonidas, Jojo Macari, Gabriella Pession, Iwan Rheon, Sara Martins-Court, Moe Hashim, David Wurawa, Tom Hughes, Lara Wolf i Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Those About To Die na Peacock stiže 18. srpnja, s tim da bi u Europi serija trebala biti dostupna na streamingu Prime Video, a odmah će biti dostupno svih 10 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala