Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Renée Zellweger u još jednom filmu o Bridget Jones
U nastavku "Bridget Jones: Mad About the Boy" još glume Hugh Grant, Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor i Leo Woodall

Renée Zellweger u još jednom filmu o Bridget Jones

Foto: Depositphotos

Nakon što se o tome govorilo već neko vrijeme, sad je stigla potvrda: Renée Zellweger vraća se još jednom u svojoj kultnoj ulozi Bridget Jones!

Romantična komedija vodi se pod naslovom Bridget Jones: Mad About the Boy, a Universal Pictures i Working Title dali su joj zeleno svjetlo nakon nekoliko mjeseci pregovora. Ovo će biti četvrti film u popularnom romantičnom serijalu Dnevnik Bridget Jones koji je krenuo 2001. kad je Zellweger prvi put zaigrala tu ulogu.

Renée Zellweger tako po četvrti put ponavlja Bridget Jones, a Hugh Grant vraća nam se kao Daniel Cleaver. Emma Thompson ponovit će svoju ulogu iz trećeg filma, Drugo stanje Bridget Jones, a među sasvim novim licima su Chiwetel Ejiofor i Leo Woodall. Film će režirati Michael Morris prema romanu Helen Fielding iz 2013. godine, autorice koja je stvorila lik Bridget Jones, te koja je napisala scenarij za novi film.

U romanu Mad About a Boy (kod nas prevedenom Bridget Jones: Luda za njim) Bridget sad ima 51 godinu i nalazi se u sasvim novom životnom razdoblju te nastoji balansirati svoj život, posao, obitelj i ljubav jer osim što je samohrana majka je i udovica. No, ljubav i romantika opet je čekaju iza ugla, kao i nova doza neugode i problema.

Film Dnevnik Bridget Jones postigao je nevjerojatan uspjeh 2001. te Zellweger donio nominaciju za Oskara za najbolju glavnu glumicu. Tri godine kasnije uslijedio je nastavak Bridget Jones: Na rubu pameti u kojem su i Grant i Colin Firth reprizirali svoje uloge, a onda smo se načekali do 2016. kad su se Zellweger i Firth vratili u svoje uloge, a Grant je taj nastavak preskočio. Sva tri filma zaradila su preko 760 milijuna dolara diljem svijeta.

Bridget Jones: Mad About the Boy naći će se na streamingu Peacock za Valentinovo 2025. godine, ali na međunarodnom tržištu film je planiran za kino distribuciju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala