Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jonah Hauer-King pronalazi ljubav usred užasa nacističke Njemačke
Najava filma "The Tattooist of Auschwitz" otkriva filmsku adaptaciju međunarodnog bestselera

Jonah Hauer-King pronalazi ljubav usred užasa nacističke Njemačke

Nominirani za Oscara Harvey Keitel razmišlja o povijesnim užasima i beskrajnoj ljubavi u prvom teaseru za The Tattooist of Auschwitz. Peacockova serija temeljena na međunarodnom bestseleru Heather Morris govori o istinitoj priči o Laliju Sokolovu tijekom i nakon njegovog života u zloglasno okrutnom koncentracijskom logoru u Poljskoj pod njemačkom okupacijom.

Keitel glumi Lalija 60 godina nakon zatočeništva, dok Jonah Hauer-King proživljava užasne događaje iz svog života u retrospektivi iz 1942. godine. U objavljenom traileru Lali doživljava brutalnost nacističkih časnika, ali također pronalazi svoju srodnu dušu u drugoj zatvorenici Giti (Anna Próchniak) nakon tetoviranja njene ruke, potaknuvši vezu koja bi mogla biti slamka spasa za oboje.

The Tattooist of Auschwitza ispričan je u dva dijela - jedna prati mlađeg Lalija i njegovu borbu za preživljavanje, dok druga prati starijeg Lalija dok pronalazi hrabrosti otvoriti se autorici Morris (Melanie Lynskey) za njezinu knjigu nakon smrti Gite Sokolov. Nakon kratkog pogleda na surovo sivo okruženje logora, teaser prelazi na Lalija godinama kasnije dok zuri kroz svoj prozor, razmišljajući o svom životu.

Kad sjedne razgovarati s Morris, primjećuje kako je Auschwitz-Birkenau bio ništa drugo nego užas i okrutnost svakoga dana dok je tetovirao svoje kolege zatvorenike s njihovim brojevima i slao ih u njihovu vjerojatnu smrt. Međutim, stvari su se za njega promijenile nakon što je upoznao Gitu, jedini aspekt logora koji nije prezirao. Dok se sjeća premlaćivanja, marševa i egzekucija koje su nacistički časnici redovito izvodili, ljubav mu je bila inspiracija da preživi.

Svaka epizoda pratit će Lali i Gitin put od njihovog prvog susreta do njihovog susreta s opasnostima, posebno s nepredvidljivim nacističkim časnikom SS-a Baretzkim (Jonas Nay) i njihovim eventualnim ponovnim susretom izvan granica Auschwitz-Birkenaua.

Dodatak emotivnosti teasera je neodoljiva glazba legendarnog skladatelja Hansa Zimmera i njegove partnerice iz Prehistoric Planeta Kare Telve.

Premijera serije The Tattooist of Auschwitz na Peacocku će biti 2. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala