Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Katja Herbers i Mike Colter posljednji put se bore protiv Zla u najavi nove sezone
Četvrta sezona serije "Evil" ujedno je i posljednja, na Paramount+ stiže u svibnju

Katja Herbers i Mike Colter posljednji put se bore protiv Zla u najavi nove sezone

Paramount+ je otkrio službeni trailer i datum premijere za posljednju sezonu serije Evil, hit psihološke dramske serije koja je zabavila i fascinirala svoje fanove i kritičare. S produkcijom koja je sada u tijeku u New Yorku za četiri dodatne epizode, serija bi se trebala vratiti u četvrtak, 23. svibnja, ekskluzivno na Paramount+ u SAD-u i Kanadi, a dan poslije u Europi. Posljednja sezona sastoji se od 14 novih epizoda koje će se objavljivati na tjednoj bazi.

U posljednjoj sezoni serije, priča nastavlja pratiti Kristen, Davida i Bena dok se bave raznim neobičnim slučajevima koji uključuju tehnološke nesreće, posjede i nadnaravne pojave. Sezona uključuje istrage opsjednutih svinja, demonskih nevolja, plesne muze za koju se vjeruje da su je prizvale vještice i zlonamjerne relikvije.

U međuvremenu, priča se produbljuje s Lelandom koji pokušava uvjeriti Kristen da sudjeluje u ozbiljnom mračnom planu, s Davidom kojeg je Vatikan angažirao za tajnu misiju, dok se Ben bori s uznemirujućim vizijama uzrokovanim ionskom zrakom. Trojac se također suočava s vremenskom stiskom jer saznaju da bi njihov projekt mogao biti raspušten zbog financijskih ograničenja, što dovodi do konačnog okršaja protiv Lelanda i snaga protiv kojih su se borili.

Glumačku postavu čine Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael Emerson, Kurt Fuller, Andrea Martin, Christine Lahti, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco i Dalya Knapp.

Serija Evil je nadnaravna dramska serija koja istražuje spojnicu znanosti i religije. Prati skeptičnog forenzičkog psihologa, katoličkog sjemeništarca i tehnološkog poduzetnika dok istražuju navodne nadnaravne incidente za Katoličku crkvu. Njihovi ih slučajevi dovode u kontakt sa svim mogućim neobjašnjivim fenomenima i zlonamjernim silama, izazivajući njihovo razumijevanje onoga što leži izvan područja znanstvenog objašnjenja.

Posljednja sezona bit će premijerno prikazana u četvrtak, 23. svibnja, ekskluzivno na usluzi Paramount+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala