Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona serije Gospođica Scarlet i Vojvoda premijerno na programu Epic Drama
Nova sezona donosi niz istraga te još više duhovitosti, romantike i neriješenih slučajeva

Nova sezona serije "Gospođica Scarlet i Vojvoda" premijerno na programu Epic Drama

Ako volite dobre priče o istragama zagonetnih ubojstava, kao što su, primjerice, Gospođica Marple ili Moderne istrage gospođice Fisher, tada će vas oduševiti Gospođica Scarlet i Vojvoda! Kate Phillips i Stuart Martin vraćaju se kao dvoje suparničkih TV detektiva u novoj sezoni serije Gospođica Scarlet i Vojvoda, koja nam donosi mnoštvo zanimljivih slučajeva smještenih u viktorijanski London.

U drugoj sezoni ove hvaljene kriminalističke dramske serije glume Kate Phillips (Wolf Hall), kao poznata privatna istražiteljica Eliza Scarlet, i Stuart Martin (Medici), kao njezin zloglasni naprasiti prijatelj, inspektor William „Vojvoda“ Wellington iz Scotland Yarda. Novu sezonu pogledajte na programu Epic Drama, utorkom navečer u 21:00 sat, od 15. studenog.

Britanski mediji slave ovu napetu detektivsku dramsku seriju kao „inteligentnu, duhovitu i žestoko feminističku“, te „zabavnu, prelijepo snimljenu i prepunu vrhunskih sporednih likova“. Istovremeno, obožavatelji na društvenim mrežama vode žučnu raspravu o gorućem pitanju: „Hoće li ili neće?“ Drugim riječima, hoće li dvojac uvidjeti da su stvoreni jedno za drugo?

U doba korzeta, starinskih kapa i strogog patrijarhata, Eliza Scarlet pionirska je privatna detektivka u Engleskoj te ponos drugih žena, budući da je vjerojatno najbolja istražiteljica u cijeloj zemlji. S druge strane, Vojvoda je rođeni borac protiv zločinaca, siguran kandidat za jedno od važnih mjesta u Scotland Yardu. Osim Vojvodine pomoći (ili smetnje), Elizi su na raspolaganju i njezin čovjek za posebne zadaće iz svijeta podzemlja Moses (Ansu Kabia, Svijet u plamenu); mudra domaćica Ivy (Cathy Belton, Skrivena imovina) i njezina mlada prijateljica i štićenica Hattie (Jessie Cave, Harry Potter).

Među ostalim su likovima i Vojvodin novi šef, načelnik Monro (Ian Pirie, Krivnja), kojemu je politika važnija od policijskog posla. Upravo je to razlog zašto Vojvoda dobiva ulogu mentora detektivu Fitzroyu (Evan McCabe, Doktor Who), nesposobnom sinu moćnog policijskog dužnosnika (Michael Simkin, Ovo će boljeti). Mladom Fitzroyju više odgovaraju knjige nego policijske palice, pa svoje kolege dovodi u nezgodne situacije. Charlie Phelps (Tim Chippings, Laž) još je jedan lik iz Scotland Yarda, i to u ulozi ne sasvim profinjenog detektiva. A tu je i gradski mrtvozornik, g. Potts (Simon Ludders, Mladi Drakula), koji je opravdano sumnjičav prema Elizi budući da joj je običaj provaljivati u njegov ured kako bi doznala više o žrtvama ubojstava. No Eliza se ne da smesti te daje zadaću Ivy da pronađe Pottsove slabe točke.

Nova sezona donosi niz istraga, a među njima su i potraga za nestalim crtežom Charlesa Darwina, ubojstvo koje Eliza prepoznaje iz zapleta jednog detektivskog romana, namjerno trovanje proizvoda te zavjera s ciljem pljačkanja grobova. Eliza pomaže i Hattie istragom mogućih prosaca koje joj predlaže njezina društveno ambiciozna teta (Helen Norton, Cracks), te igrom slučaja otkriva da baš svi kriju poneki skandal. Eliza je toliko dobra u svojem poslu da je čak i suparnička detektivska agencija koju vodi Patrick Nash (Felix Scott, Grantchester) pokušava nagovoriti da joj se pridruži. Kad bi je barem Vojvoda ozbiljnije shvaćao!

Serija Gospođica Scarlet i Vojvoda vraća se i u drugoj sezoni s još više duhovitosti, romantike i neriješenih slučajeva, samo na programu Epic Drama, utorkom u 21:00 sat, od 15. studenog.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala