Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije From objavila kratki najavni trailer
Noćna mora se nastavlja za Harolda Perrineaua u hit MGM+ horor seriji ove jeseni

Treća sezona serije "From" objavila kratki najavni trailer

Službeno smo "prošli pola puta do Noći vještica" i MGM+ ima posebnu, zastrašujuću poslasticu za pripremu onoga što dolazi tijekom jezive sezone. Streamer je predstavio prvi teaser za željno iščekivanu treću sezonu serije Iz (From), vodeću horor seriju smještenu u mali, ukleti srednjoamerički grad bez izlaza za one koji su dovoljno nesretni da uđu unutar njegovih granica.

Nakon finala druge sezone koje je ostavilo toliko neodgovorenih pitanja, nove epizode imat će mnogo toga za raspakirati, iako prva snimka samo daje naslutiti pakao kroz koji će proći zvijezda Izgubljenih Harold Perrineau kada se serija vrati ove jeseni.

Perrineau je hvaljen zbog svoje uloge u seriji Iz kao Boyd Stevens, vođa tajanstvene općine koji je već pretrpio mnoge užase zajedno sa svojom obitelji i svojim kolegama preživjelima. Još jednom će biti testiran u trećoj sezoni, jer nam kako ga odvlače i hvataju njegovi neprijatelji koji su odlučni dokazati da je Boydova tvrdnja da ga Grad nikada neće slomiti pogrešna. Ostavljen u staji, mahnito pokušava smiriti ženu koja vrišti izvan ekrana dok se između pojavljuje nekoliko jezivih scena. Između njegovih sve bjesomučnijih molbi i njezinih sve očajnijih vapaja, jedino što može predvidjeti jest užasan kraj.

Druga sezona završila je malo nade i zbunjenosti za preživjele iz Grada, jer se Tabitha (Catalina Sandino Moreno) naizgled budi u bolnici izvan njihovog prokletog zatvora. Iako radnja za nadolazeću sezonu tek treba biti otkrivena, ona će nedvojbeno istražiti ovaj razvoj događaja i što on znači za Tabithu, kao i za sve koji su još uvijek zarobljeni u noćnoj mori.

Eion Bailey, David Alpay, Elizabeth Saunders, Scott McCord, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Pegah Ghafoori, Corteon Moore, Hannah Cheramy, Simon Webster, Avery Konrad i Elizabeth Moy čine glumačku postavu uz Perrneaua i Morena, uz dodatak Nathana D. Simmonsa, Kaelen Ohm, Angele Moore, AJ Simmonsa i Deborah Grover iz druge sezone.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala