Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Princ iz Bel-Aira ima novu verziju
Puno ozbiljnija verzija kultne humoristične serije predstavljena je prvim teaser trailerom

"Princ iz Bel-Aira" ima novu verziju

Peacock je objavio prvi teaser trailer za Bel-Air, željno iščekivanu novu verziju kultne humoristične serije Princ iz Bel Aira iz devedesetih. Nadolazeći reboot odmaknut će se od humorističnih kratkih epizoda te nam donijeti jednosatne epizode u dramskoj verziji.

Puno ozbiljniji Princ iz Bel Aira u glavnoj će ulozi imati Jabarija Banksa, koji će postati novi Will, mladić koji se seli rođacima u Bel-Air kako bi pobjegao od problematičnog života i izgradio novi.

Teaser nam otkriva naslovnog lika koji upada u bazen u kojem je okružen svime onim što mu obilježava život, a sve uz naraciju Willa Smitha, koji donosi novu verziju svoje popularne uvodne pjesme iz originalne serije.

Otkriven je i službeni sinopsis: smještena u moderno doba u Americi, serija je dramatična analogija sitcoma iz devedesetih koja se oslanja na originalnu premisu: Willov komplicirani put od ulica Zapadne Philadelphije do vila u Bel Airu. S novom vizijom Bel-Air će dublje istražiti teme sukoba, osjećaja i predrasuda koje se nisu mogle u potpunosti istražiti u polusatnoj humorističnoj seriji, dok će se i dalje tematski vezati na originalnu seriju.

Nadolazeća serija temelji se na istoimenom viralnom filmu Morgana Coopera iz 2019. godine. Cooper će na seriji raditi kao izvršni producent, a seriju će također producirati i showrunneri T.J. Brady i Rasheed Newson.

Bel Air će novog princa dobiti tijekom 2022. godine, ali točan datum premijere prve sezone još nije poznat. Zanimljivo je da je serija već dobila zeleno svjetlo i za drugu sezonu, prije nego su prve epizode uopće ugledale svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala