Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kolovoz na kanalu TV1000
Uz izvrsne filmove očekuju nas i tematski blokovi: Akcijsko ljeto i Obiteljska popodneva

Kolovoz na kanalu TV1000

Popularni filmski televizijski program TV1000 Balkan u kolovozu nam donosi filmove za sve uzraste. Tematski blokovi Akcijsko ljeto i Obiteljska popodneva zadovoljit će gledatelje svih uzrasta.

Tematski blok: Akcijsko ljeto
Svakog vikenda navečer, od subote 7. kolovoza

Ovog ljeta, svake večeri na TV1000, uključite se u akciju uz niz sjajnih filmova sa sjajnim akcijskim prizorima, koji donose jedinstvene i dojmljive priče, i to iz vremena prije Covida, kada su ljeti kina bila prepuna, a filmska iskustva nezaboravna. Svoje akcijske vještine pokazat će nam najveća imena: Tom Cruise, Jackie Chan, Cameron Diaz, Denzel Washington i Vin Diesel.

Tematski blok: Obiteljska popodneva
Svake nedjelje popodne, od nedjelje 8. kolovoza u 12:35 sati

Obitelj zna najbolje! Klinci su uvijek glavni i zato bolje da im se pridružite, jer ih sigurno ne možete pobijediti... Ali znajte da će i vama biti zabavno.

Na programu TV1000 nedjeljna su popodneva obiteljska popodneva u kojima ćemo vas povesti u animirane i magične svjetove.

Iz bogatog filmskog programa u kolovoz izdvajamo filmove:

Restauracija
Ponedjeljak 9. kolovoza u 21:00 sat

Prognani liječnik kralja Karla II. posvećuje se liječenju Londonaca oboljelih od kuge i pritom se zaljubi u ženu siromašnu kao i on.

Frida
Utorak 10. kolovoza u 21:00 sat

Skromnoga podrijetla, Frida Kahlo stekla je slavu kao nadarena umjetnica jedinstvene vizije. Od njezina dugogodišnjeg prijateljstva s mentorom i suprugom Diegom Riverom do skandaloznih veza, Fridina beskompromisna osobnost nadahnula je njezina najveća djela.

Alvin i vjeverice
Nedjelja 15. kolovoza u 12:35 sati

Direktor tvrtke za oglašavanje koji žudi za time da postane skladatelj, sprijatelji se s tri vjeverice koje govore i pjevaju. Nakon što im postane menadžer, postupno postaje i nešto više - njihov zamjenski otac.

Alvin i vjeverice 2
Nedjelja 15. kolovoza u 14:30 sati

Senzacionalne vjeverice Alvin, Simon i Theodore ponovno su s nama u ovom urnebesnom nastavku. Kada zbog nezgode na koncertu Dave završi u bolnici, vjeverice uzimaju predah od slave kako bi se upisale u školu.

Alvin i vjeverice 3
Nedjelja 15. kolovoza u 16:20 sati

Provodeći odmor na luksuznom kruzeru, Alvin, Simon, Theodore i Chipettes završe kao brodolomci na zabačenom otoku, za koji ubrzo otkriju da i nije toliko pust koliko se čini.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala