Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Karate Kid film spojit će Ralpha Macchija i Jackieja Chana
Glumci su vijest objavili u službenom Sonyjevom videu u kojem traže novu zvijezdu – Karate Kida!

Novi "Karate Kid" film spojit će Ralpha Macchija i Jackieja Chana

Foto: YouTube

Ralph Macchio i Jackie Chan vas pozivaju na globalnu audiciju za novi #KarateKidMovie!

Sony je jučer objavio video s dvojicom glumaca koji su donijeli dvije ekskluzivne vijesti: prva je da će se obojica naći u novom Karate Kid filmu, a druga je da Karate Kid može postati bilo koje dijete na svijetu koje pošalje video za audiciju (naravno, postoje određeni uvjeti)!

Macchio i Chan glumili su u Karate Kid filmovima, samo s više od dva desetljeća razlike: riječ je o originalnom Karate Kid filmu iz 1984. i njegova dva nastavka te remakeu Karate Kid iz 2010. u kojem je još glumio Jaden Smith. Ovim potezom dvije ikone Karate Kid filmova ujedinit će se u novom, ali dobro poznatom, projektu.

Detalji o radnji nisu poznati, ali zna se da će Macchio reprizirati svoju ulogu Daniela LaRussoa kojeg je glumio u originalnoj trilogiji te u Netflixovoj Cobra Kai seriji te da će Chan ponovno zaigrati Mr. Hana, kung fu majstora osmišljenog prema Mr. Miyagiju (Pat Morita) iz originalne priče, a koji je trenirao Smithovog Drea Parkera u remakeu prije 13 godina. Serija Cobra Kai, koja je nastavila priču iz filmova nekoliko desetljeća nakon njih, ponovno je pokrenula rivalstvo između Daniela i Johnnyja Lawrencea (William Zabka) tako da trenutno nije poznato kako će se ta priča uklopiti u novi Karate Kid film. Šestu, ujedno i finalnu sezonu serije Cobra Kai na Netflixu očekujemo do kraja godine.

Novi Karate Kid studija Sony Pictures režirat će Jonathan Entwistle prema scenariju Roba Liebera, a u kinima ga očekujemo 13. prosinca 2024. godine. Zainteresirani mogu pogledati uvjete prijave i sve ostale detalje na KarateKidCasting.com.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala