Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što ćemo sve gledati za Badnjak i Božić?
Čekaju nas uglavnom klasici i reprize filmova koje gledamo svake blagdane; TV premijere na kapaljku

Što ćemo sve gledati za Badnjak i Božić?

Foto: YouTube

Kako bismo vam olakšali traženje i odabir što gledati na ovaj Badnjak i Božić, donosimo detaljan pregled filmova i serija na HRT-u, RTL-u, Nova i Doma TV!

Badnjak, 24.12.2020.

HTV 1 ove godine s blagdanskim programom počinje već u podne kad možete pogledati najnoviju verziju filma Ben-Hur u 12:30 sati, nakon čega slijedi simpatičan film Marley i ja u 14:35 sati, o jednom psu koji će iz temelja promijeniti život novopečenog bračnog para koji glume Owen Wilson i Jennifer Aniston. U 17:20 sati možete pogledati snimku koncerta Klape Sveti Juraj od prošle godine, a u udarnom terminu je kviz Tko želi biti milijunaš? iz redovitog programa. Tek malo prije 23 sata počinje romantična komedija Daj mi sebe, svojevrsna moderna obrada filmskog klasika Franka Capre Divan život s Nicolasom Cageom i Téom Leoni u glavnim ulogama.

HTV 2 u 13:30 sati počinje s prigodnim programom i to romantičnom komedijom Božić iz bajke s Haylie Duff, a oko 15 sati možete gledati Božićno preuređenje doma s Genevieve Gorder koja preuređuje domove za predstojeće blagdane. Za sve koji vole svevremensku priču Ivane Brlić Mažuraniću u 17:35 sati mogu pogledati igrani film Šegrt Hlapić. Udarni termin u 20 sati rezerviran je za klasik Deset zapovijedi iz 1956. godine s Charltonom Hestonom, nakon čega se prikazuje hrvatska komedija Sve najbolje.

HTV 3 nema posebne božićne filmove tijekom dana pa je tako tek u 21:30 sati na rasporedu klasik Pjevajmo na kiši iz 1952. godine koji se smatra najboljim mjuziklom svih vremena pa francuska fantastična komedija Zemlja iz koje dolazim.

RTL će već u 11:30 sati razveseliti najmlađe animiranom fantastičnom avanturom Kod kuće, originalna priča o susretu dvaju svjetova: djevojčice i izvanzemaljca. Nakon toga za male i velike slijedi Sutrozemlja: Novi svijet u kojoj glume George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Kathryn Hahn i Michael Rowe. Od 20 sati pa do sitnih noćnih sati prikazuju se odlični filmovi: prvi je apsolutni klasik Sam u kući koji ne treba dodatno opisivati, slijedi ga komedija Božić kod zločestih mama (nastavak velikog kino hita Zločeste mame) pa biografska drama Kako je spašen gospodin Banks, priča o slavnoj spisateljici P.L. Travers (Emma Thompson) koja je u jednom trenutku pregovarala sa samim Waltom Disneyem (Tom Hanks) oko ekranizacije romana Mary Poppins.

Nova TV pripremila je niz božićnih filmova koji počinje već u 8:25 sati dramom Mladi mesija, slijedi je komedija Božić kod Cooperovih čiju glumačku ekipu čine poznata imena Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Marisa Tomei, John Goodman, Anthony Mackie, Diane Keaton i Ed Helms, a ljubitelji romantičnih komedija u 16 sati imaju Božićnu prosidbu. U 21:25 sati na redu je adaptacija hvaljenog svjetskog bestselera Kevina Kwana Suludo bogati Azijci, nakon toga slijedi drama Božji sin, romantična drama Callie i božićni anđeo i za kraj komedija Tulum prije Božića o trojici starih prijatelja koje očekuje najluđa noć njihovih života. U filmu glume Joseph Gordon-Levitt, Anthony Mackie, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Miley Cyrus i Michael Shannon.

Doma TV već nekako tradicionalno ima najbogatiji filmski program koji počinje od 16:40 sati, kad se prikazuju filmovi: Dvanaest muškaraca za Božić, Moj slatki Božić, Sjeverni pol, Svaki Božić ima priču, Božić na Aljasci i na kraju komedija Vilenjak bez koje očito ne može proći nijedan Badnjak i/ili Božić.

RTL Kockica ove godine konačno ima prigodne filmove: u 19:55 sati možete pogledati zanimljivu animiranu obiteljsku komediju Čiča miča, (ne)sretna je priča koja će preokrenuti bajke naopačke i nakon toga Tom i Jerry: Priča o Orašaru.

RTL 2 prikazuje standardni program.

Božić, 25.12.2020.

HTV 1 na sami Božić u 13:05 sati donosi klasik Čarobnjak iz Oza iz 1939. godine, nakon čega slijedi komedija Djed Mraz 2 u kojoj Djed Mraz (Tim Allen) započinje potragu za Gospođom Mraz, pa još jedan klasik Divan život iz 1946. godine. U 20:10 sati već tradicionalno pogledajte A stranu koja na žalost zbog situacije s pandemijom nije mogla biti snimljena pa HRT pušta božićno izdanje iz 2017. godine. Odličnu zabavu garantira i uvijek rado gledana komedija Beskrajan dan s Billom Murrayom i Andie MacDowell u 22:25 sati.

Na HTV-u 2 prigodni filmovi dočekat će vas od jutra: oko 9 sati počinje obiteljska avantura 12 božićnih pasa, oko 11 sati slijedi je Koko i duhovi snimljena prema omiljenom romanu Ivana Kušana, u 13:10 sati slijedi zavrzlama Božićni zločin prema romanu Agathe Christie, a za ljubitelje dokumentarnih filmova tu je priča o jaslicama u 15:15 sati Magarac, vol i djetešce - Božićne jaslice u Europi. U 20:05 sati Kevin Costner, Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio, Christian Slater i Alan Rickman oduševit će vas u akcijskoj avanturi Robin Hood: Princ lopova iz 1991. godine. Tradicionalni koncert Tiha noć u Vukovaru ove se godine ne održava zbog pandemije koronavirusa, ali HRT je pripremio retrospektivu najljepših božićnih pjesama s koncerata u Vukovaru unazad tri godine u crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.

HTV 3 razveselit će vas u 20:05 sati s prekrasnim klasikom iz 1947. godine Čudo u 34. ulici, slijedi ga snimka koncerta Božić u Beču iz 1994. godine pa hrvatski film Kratki spojevi.

RTL oko 12 sati za najmlađe je pripremio animiranu avanturu Čuvari šume: Tajanstveni svijet koja će vam otkriti fantastičan svijet kakav još niste vidjeli, a za one starije odmah nakon toga prikazuje se Nacionalno blago s Nicolasom Cageom i Diane Kruger koji su u potrazi za legendarnim bogatstvom viteškog reda Templara. Za sve one koji obožavaju Sam u kući mogu ga pogledati u repriznom terminu u 16:20 sati. Udarni termin u 20 sati također donosi poslasticu za najmlađe i to u obliku Snježnog kraljevstva, a odmah nakon njega slijedi kratki animirani film Groznica snježnog kraljevstva u kojem Elsa i Kristoff pripremaju iznenađenje za Annin rođendan. Za kraj u 22 sata možete pogledati obiteljsku fantastičnu avanturu Blagi fantastični gorostas, snimljena prema knjizi BFG, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatelje svih uzrasta.

Nova TV tijekom jutra i popodneva na rasporedu ima samo reprize od prethodnog dana, a tek u 21:30 sati pogledajte komediju Prevarantice s Rebel Wilson i Anne Hathaway koje će morati početi surađivati kako bi pobijedile zajedničkog neprijatelja, zatim također komediju Tatica se vratio za Božić u kojoj glume Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell, John Lithgow, John Cena i Linda Cardellini.

Na programu Doma TV od jutra kreću filmovi od kojih su neki repriza od Badnjaka, a navečer od 19:55 sati pogledajte zabavne obiteljske filmove: Božić vragolastog Dennisa, Sjeverni pol: Otvoreno za Božić, Božićno vjenčanje i Badnja večer.

RTL Kockica i RTL 2 prikazuju standardni program.

Sljedeći tjedan donosimo pregled programa koji će nas uvesti u 2021. godinu.

Sretan Božić želi vam ekipa MojTV-a!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala