Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vatreni dečki od 22. travnja na Doma TV-u
Spašavaju živote, a emocije prikrivaju crnim humorom

"Vatreni dečki" od 22. travnja na Doma TV-u

Od ponedjeljka, 22. travnja Doma TV emitirat će seriju Vatreni dečki, koja je svojim prikazivanjem diljem svijeta stekla kultni status. Dok ulazi u živote njujorških vatrogasaca, serija prikazuje njihovu bratsku povezanost i odnose kroz svakodnevne drame s kojima se suočavaju. Denis Leary, kreator ove uzbudljive televizijske serije u suradnji s Peterom Tolanom, ulazi u lik Gavina, hrabrog vatrogasca kompleksne osobnosti s mračnim sjećanjima koja ga progone. Serija je čak osam puta nominirana za Emmy, a 2009. godine osvojila je ovu prestižnu nagradu zahvaljujući glumcu Michael J. Fox-u. Osim toga, dobitnica je nagrada Satellite za najbolji ansambl, Gracie Allen Award u kategoriji sporedne glumice i drugih.

Bilo da spašava preživjele iz plamenih nebodera ili prometnih nesreća na cestama, Tommy Gavin (Denis Leary) ponosno vodi herojske vatrogasce Vatroglasne službe New Yorka (NYFD-a) no istovremeno se bori s tugom i bijesom zbog razdvajanja od supruge i troje djece, te sjećanjima na poginule kolege. On je nestrpljivi i manipulativni bivši alkoholičar koji osjeća veliku krivnju i pati od posttraumatskog stresnog poremećaja nakon terorističkog napada 11. rujna 2001. godine, kada je tragično izgubio rođaka Jimmyja Keefea, kao i 59 drugih vatrogasaca koje je poznavao.

Iako je iznimno posvećen svom poslu, Tommy se suočava s vlastitim obiteljskim problemima, uključujući  razvod od supruge Janet (Andrea Roth). Unatoč njegovoj brizi za druge, često dobiva osude svojih kolega i članova obitelji. Njegovi su postupci junački i promišljeni, čime se ne može pohvaliti kada je u pitanju odnos s njegovom, uskoro bivšom ženom. U prvoj sezoni serije „Vatreni dečki“ Tommy koristi programerske vještine svog kuma kako bi provjerio Janetina novog dečka. U 62. postaji zapovjednik Jerry naći će se pred izazovom kada seksualna orijentacija pojedinih vatrogasaca izađe na vidjelo u novinskom intervjuu. Dok se problemi za Jerryja gomilaju, Tommy se ne može pomiriti s činjenicom da Janet želi odvesti djecu u Kaliforniju.

Unatoč Tommyjevim molbama da ostane, kako bi nastavio viđati svoju djecu, Janet je ustrajna u svojoj odluci da se udalji od teške atmosfere koja prati vatrogasce iz NYFD-a i njihove obitelji nakon tragedije 11. rujna. Dok Tommy pokušava pronaći olakšanje od svojih problema u alkoholu i površnim odnosima, njegovo stanje otežat će učestalo posjećivanje preminulog prijatelja u snovima. Dok Tommyja muče vlastiti demoni, Sean Garrity (Steven Pasquale), nespretni ali srdačni kolega, pokušava pronaći ravnotežu između posla i svojih ljubavnih problema. Oštroumni vatrogasac Franco Rivera (Daniel Sunjata) drzak je portorikanski zavodnik i Tommyjev blizak suradnikkoji skriva tajnu koja bi mogla potpuno promijeniti dinamiku postaje, a Mickey Gavin (Robert John Burke), Tommyjev mlađi brat koji se bori s vlastitim ovisnostima, donosi dodatni sloj kompleksnosti u već napetu atmosferu.

Uzbudljivu seriju Vatreni dečki pratite od 22. travnja od ponedjeljka do petka od 22.35 sati na Doma TV-u! 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala