Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povijesni Glory u Kini: Borba za titulu u srednjoj diviziji te borbe po Sanda pravilima!
Izravan prijenos možete pratiti u subotu, 14. listopada, od 16:00 sati samo na Fight Channel PPV-u

Povijesni Glory u Kini: Borba za titulu u srednjoj diviziji te borbe po Sanda pravilima!

 

Ove jeseni Glory radi veliku prekretnicu jer po prvi puta jedna tako velika borilačka promocija stiže u NR Kinu. Gloryjev povijesni posjet kineskom Guangzhou predvodit će borba za titulu u srednjoj diviziji, a event uključuje i turnir četvorice u pero diviziji, kao i neke druge zanimljive novitete.

Izravan prijenos Glory 46 eventa pogledajte u subotu 14. listopada u 16 sati samo na Fight Channel PPV-u!

Marcus vs. Pereira u glavnoj borbi

Povijesni Glory 46 event u Guangzhou predvodit će okršaj za titulu u srednoj diviziji između Simona Marcusa i Brazilca Alexa Pereire.

Kanađanin jamajkanskog porijekla, Simon Marcus (Glory 6-2-1), iza sebe ima bogato iskustvo u ringu te je čak 26 svojih protivnika uništio nokautom od kad se time bavi. Od šesnaeste se godine natječe u tajlandskom boksu te je pokupio medalje u više organizacija. Marcusov protivnik Alex Pereira (Glory 3-3) trenutačno se nalazi na petom mjestu rang ljestvica srednje divizije i u kick-boksing dolazi iz boksa. Jedan je od samo nekoliko brazilskih talenata koji se probio na međunarodnu kick-boksing scenu.

Imajući na umu različite udaračke sportove iz kojih ova dva impozantna kick-boksača dolaze te različite stilove, nije ni čudo da ih je Glory stavio u glavnu borbu jer ćemo zasigurno gledati sudar stilova i pravi vatromet u ringu.

Sanda ratnik protiv Huntovog pulena u sunaslovnoj borbi teške divizije

Na Gloryju 46 će nastupiti i nekoliko odličnih kineskih boraca koji dolaze iz kineskog kick-boksinga, odnosno sande, a tu se posebno ističu učenici škole Tagou, najbolje i najveće kung fu akademije u Kini smještenoj u pokrajini Henan.

Upravo iz te škole dolazi Xiang Ye (Glory 0-0) koji će ovom prilikom debitirati u Gloryju i boriti se protiv Australca Juniora Tafe (Glory 0-0). Njegov protivnik, golemi dvometraš Junior Tafa, pulen je svjetski poznatog UFC teškaša Marka Hunta i svakako je jedan od najzanimljivijih pridošlica u Gloryjevu tešku diviziju. Ovaj 20-godišnji borac samoanskog porijekla u Kini će odraditi svoj Glory debi.

Naravno, tu je i neizostavni turnir četvorice, ovog puta u pero diviziji, a za trofej će se boriti Kinezi Chenglong Zhang i Quade Taranaki te Chenchen Li iz Kine i Japanac Masaya Kubo.

Izravan prijenos Glory 46 eventa pogledajte u subotu 14. listopada u 16 sati samo na Fight Channel PPV-u.

GLORY 46 China

Simon Marcus vs. Alex Pereira – meč za titulu srednje divizije

TBA vs. TBA (finale turnira izazivača pero kategorije)

Xiang Ye vs. Junior Tafa

Chenglong Zhang vs. Quade Taranaki (polufinale turnira izazivača pero kategorije)

Chenchen Li vs. Masaya Kubo (polufinale turnira izazivača pero kategorije)

Opširnije na Fightchannel.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala