Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


BELLATOR 183: Povratak Bensona Hendersona i debi Roya Nelsona!
Izravni prijenos možete pratiti u noći sa subote na nedjelju, 24. rujna, od 03:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u

BELLATOR 183: Povratak Bensona Hendersona i debi Roya Nelsona!

 

Bellator sa svojim 183. izdanjem priprema pravu bombu te donosi povratak Bensona Hendersona, ali i debi nastup legendarnog Roya Nelsona!

Izravni prijenos Bellatora 183 iz Kalifornije pogledajte u noći sa subotu na nedjelju, 24. rujna s početkom u 03:00 sata iza ponoći samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator 183: "Henderson vs. Pitbull" opet stiže se u kalifornijski San Jose i  to u SAP Center, što će ujedno biti i prvi povratak ove organizacije u "The Shark Tank" nakon nesretnog Belatora 172 kad je Matt Mitrione samo par sati prije meča morao odustati od borbe s Fedorom Emelianenkom zbog bubrežnog kamenca, dok je domaćeg junaka Josha Thomsona brutalno nokautirao Patricky Freire.

Benson Henderson u povratničkoj borbi protiv starijeg brata Freire

U glavnoj borbi Bellatora 183 gledat ćemo Bensona Hendersona (24-7 MMA, 1-2 BMMA) koji će se okušati protiv Patrickyja Freire (17-8 MMA, 10-7 BMMA).

Henderson se nije borio od kad je izgubio u borbi za titulu od Michaela Chandlera i to podijeljenom odlukom u studenom 2016. Kasnije je otkrio da se sve tri borbe u Bellatoru borio s teškom ozlijedom koljena pa se tako ipak odlučio za operaciju u prosincu.

I tako će se ovog vikenda Henderson naći u ringu sa starijim bratom klana Freire koji će pokušati osvetiti poraz mlađeg brata Patricija.

Debi Roya Nelsona

U sunaslovnoj borbi na Bellatoru 183 gledat ćemo debi UFC veterana Royja "Big Country" Nelsona (22-14 MMA, 9-10 UFC). Nelsonu je ugovor s UFC-om, u kojem je bio osam godina, istekao nakon poraza od Alexandera Volkova u travnju, pa se onda ipak odlučio potpisati za Bellator.

Nelsonov prvi protivnik u Bellatoru će biti Javy Ayala (10-5 MMA, 5-2 BMMA). Ayala u kavez ulazi s dvije pobjede među kojima je i ekspresni nokaut Sergeija Kharitonova u studenom na Bellatoru 163.

Paul Daley protiv Lorenza Larkina u velteru

Još jedan definitivno intrigantan meč bit će onaj u velteru između Britanca Paula Daleyja (39-15-2 MMA, 5-2 BMMA) i Amerikanca Lorenza Larkina (18-6 MMA, 0-1 BMMA).

Nokauter Daley se vraća u kavez nakon što je u zadnjem meču izgubio od Roryja MacDonalda submissionom u drugoj rundi na Bellatoru 179 u svibnju.

Lorenz Larkin je još jedan u nizu boraca koji su iz UFC-a prešli u Bellator početkom ove godine.

U prve dvije borbe koje će nas zagrijati za ovaj uzbudljiv main card gledamo MMA nadu Aarona Picu (0-1 MMA, 0-1 BMMA) protiv nešto iskusnijeg Justina Linna (7-3 MMA, 0-0 BMMA) u okršaju pero divizije i Adama Piccolottija (9-0 MMA, 5-0 BMMA) koji će se namjeriti na Goitija Yamauchija (21-3 MMA, 7-2 BMMA) u još jednom velter okršaju.

Izravni prijenos Bellatora 183 iz Kalifornije pogledajte u noći sa subotu na nedjelju, 24. rujna s početkom u 03:00 sata iza ponoći samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator 183: Henderson vs. Pitbull

Benson Henderson vs. Patricky “Pitbull” Freire

Roy Nelson vs. Javy Ayala

Paul Daley vs. Lorenz Larkin

Aaron Pico vs. Justin Linn

Adam Piccolotti vs. Goiti Yamauchi

Uvodne borbe:

Brooke Mayo vs. Kaytlin Neil

Fernando Gonzalez vs. Alex Lopez

Opširnije na Fightchannel.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala