Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC on FOX: Weidman vs. Gastelum - povratak otpisanih!
Prijenos uživo možete pratiti u noći sa subote na nedjelju, 23. srpnja, od 02:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u

UFC on FOX: Weidman vs. Gastelum - povratak otpisanih!


UFC po prvi puta stiže na Long Island s UFC on Fox: Weidman vs. Gastelum eventom. Ovu sjajnu priredbu predvodit će obračun u srednjoj kategoriji, a i sam pogled na ostala imena odmah otkriva da nas čeka vrlo uzbudljiva večer.

Prijenos uživo možete pratiti u noći sa subote na nedjelju, 23. srpnja, od 02:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u.

Weidman se vraća nakon poraza, Gastelum nakon suspenzije

Bivši UFC-ov prvak srednje divizije, Njujorčanin Chris Weidman (13-3 MMA, 9-3 UFC), borit će se pred svojom vlastitom publikom na Long Islandu protiv Kelvina Gasteluma (13-2 MMA, 8-2 UFC) u glavnoj borbi večeri.

Okršaj veterana u pero diviziji

Iskusni veterani Dennis Bermudez (16-6 MMA, 9-4 UFC) i Darren Elkins (22-5 MMA, 12-4 UFC) bore se u sunaslovnoj borbi ovog nadolazećeg eventa, što jamči iznimno zanimljivu borbu dva prekaljena ratnika s puno mečeva u svom rezimeu.

Od ostalih imena koja će nas zagrijati za glavne borbe treba svakako spomenuti poluteškaški obračun Giana Villantea (15-8 MMA, 5-5 UFC) i Patricka Cumminsa (9-4 MMA, 5-4 UFC) koji su se trebali boriti još zimus te Jimmieja Riveru (20-1 MMA, 4-0 UFC) i Thomasa Almeidu (21-1 MMA, 5-1 UFC) koji se bore u bantamu.

UFC on FOX 25 ne propustite u noći sa subote na nedjelju, 23. srpnja, a izravan prijenos glavnog dijela večeri pratite od 02:00 sata iza ponoći na  Fight Channel PPV-u.

UFC ON FOX 25

Chris Weidman vs. Kelvin Gastelum

Dennis Bermudez vs. Darren Elkins

Patrick Cummins vs. Gian Villante

Jimmie Rivera vs. Thomas Almeida

Opširnije na Fightchannel.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala