Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glory 44 Chicago: Večer velteraških okršaja i revanš Doumbea i Groenharta
Izravni prijenos pogledajte u noći s petka na subotu 26. kolovoza od 05:00h na Fight Channel PPV-u

Glory 44 Chicago: Večer velteraških okršaja i revanš Doumbea i Groenharta

 

Glory se 26. kolovoza vraća u Chicago! Sears Centre će četvrti put po redu biti domaćin ove elitne kickboxing promocije. Za tu priliku Gloryjevi matchmakeri priredili su pravu borilačku poslasticu, revanš između prvaka Cedrica Doumbea i Nizozemca Murthela Groenharta za titulu u velteru. Groenhart je pretrpio poraz od Doumbea na Glory 28 priredbi prošle godine. Sada ima priliku za “osvetu”, a ovog puta ulog ne može biti veći s obzirom da ima priliku napasti Doumbeov pojas.

Glory 44 priredba u svom glavnom dijelu ponudit će nam okršaje velteraša u svim borbama. Izravni prijenos pogledajte u noći s petka na subotu 26. kolovoza od 05:00h na Fight Channel PPV-u.

Treća Doumbeova obrana pojasa

Cedric Doumbe (4-1-0) u glavnom meču večeri će se suočiti s izazivačem Murthelom "Predatorom" Groenhartom (9-6-0).

Njihovo rivalstvo traje još od ožujka prošle godine kada su se susreli u Gloryjevom ringu u Parizu. Iako meč nije bio za titulu, tenzije su bile visoke jer je pobjednika čekala pozicija izazivača za titulu najboljeg Gloryjevog velteraša. Nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudaca slavio je Cedric Doumbe. Time si je osigurao meč protiv Niekyja Holzkena na Glory 36 priredbi gdje je uspio uzeti Gloryjevo zlato.

U sunaslovnoj borbi Richard Abraham (4-2-0) će dočekati Daniela Moralesa (1-3-0). Abraham je u Gloryju imao četiri pobjede u nizu da bi u zadnje dvije bio poražen. Ovo mu je prilika da se vrati na pobjedničke staze, a u tome će ga Morales pokušati spriječiti.

Turnir četvorice izazivača u velteru

Glory 44 donosi i turnir četvorice izazivača u velteru na kojem će nastupiti Harut Grigorian (3-2-0) protiv Karima Benmansoura (2-2-0) u prvom polufinalu, odnosno Antoine Pinto (1-0-0) protiv Zacha Bunnella (0-0-0) u drugom.

Ne propustite glavni dio Glory 44 priredbe i pet vrhunskih mečeva u noći s petka na subotu 26. kolovoza od 05:00h samo na Fight Channel PPV-u!

Glory 44: Chicago

Cedric Doumbe vs. Murthel Groenhart – meč za titulu

TBA vs. TBA (finale turnira izazivača velter kategorije)

Richard Abraham vs. Daniel Morales

Zach Bunnell vs. Antoine Pinto (polufinale turnira izazivača velter kategorije)

Karim Benmansour vs. Harut Grigorian (polufinale turnira izazivača velter kategorije)

Opširnije na Fightchannel.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala