Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Cruise i Meryl Streep nominirani za Zlatnu malinu
Paris Hilton najavila je da će, ukoliko osvoji Malinu, doći po nagradu, što u Hollywoodu nije praksa

Tom Cruise i Meryl Streep nominirani za Zlatnu malinu

Dok neki misle kako je Meryl Streep u mjuziklu "Mamma Mia!", kao i obično, spektakularna, drugi ismijavaju njezine pjevačko-plesne pokušaje, pa je slavna glumica jedno od najpoznatijih imena kojima se smiješi ovogodišnja Zlatna malina. U kategoriji za najgoru glumicu u 2008. godini pridružila joj se i Paris Hilton, što nimalo ne čudi jer je njezin film "The Hottie and the Nottie" umjesto u kinima, odmah završio na DVD-u.

Najizvjesniji osvajač "nagrade" u kategoriji najgoreg glumca je Tom Cruise, koji je filmom "Valkyrie" razočarao i svoje najvjernije obožavatelje, a Zlatna malina smiješi se i Sylvesteru Staloneu za režiju i glumu u četvrtom "Rambu", te Mikeu Myersu za debakl nazvan "Love Guru". Nakon što se pet godina redovno nalazio među nominiranima, Nicholas Cage ove godine nije zaradio nominaciju - organizatori nagrade tvrde da je u 2008. godini bio toliko loš da ga uopće više ne treba spominjati.

Paris: Dolazim na dodjelu!

Iako je zamišljena kao antinagrada, Zlatna malina može poslužiti i kao dobar marketinški kanal, što je u povijesti ove dodjele iskoristila jedino Halle Berry. Znajući da će osvojiti Zlatnu malinu za ulogu Žene mačke u Batmanu, pojavila se na dodjeli i oduševila organizatore, ali i svoje obožavatelje. Ove je godine slično najavila Paris Hilton, koja iskorištava svaku priliku za pokazivanje, pa čak i ako je u pitanju ona u kojoj se izruguju njezinom glumačkom talentu, odnosno, nedostaku istog.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala