Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedno poznato ime u 4. sezoni serije Only Murders in the Building
Kumail Nanjiani pridružio se nizu novih lica koja čine Eva Longoria, Eugene Levy i Molly Shannon

Još jedno poznato ime u 4. sezoni serije "Only Murders in the Building"

Foto: Depositphotos

Kumail Nanjiani najnovije je glumačko pojačanje već otprije poznatoj vrhunskoj ekipi serije Only Murders in the Building.

Četvrta sezona ovih je dana krenula sa snimanjem, a uz glavnu glumačku postavu koju čine Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short u ovoj će se sezoni uz Nanjianija pojaviti Eva Longoria, Eugene Levy i Molly Shannon. Nanjiani bi trebao glumiti u nekoliko epizoda i to je sve od službenih informacija, iako Variety navodi da će njegov lik biti jedan od ključnih za istragu tijekom nove sezone.

Točna radnja četvrte sezone također nije objavljena, osim što se zna da će glavni likovi putovati u Los Angeles prije povratka u New York.

Najiani se ovom ulogom vraća na Hulu na kojem je prethodno glumio u limitiranoj seriji Welcome to Chippendales koja mu je donijela nominaciju za nagradu Emmy, a pojavio se u gostujućoj ulozi u seriji History of the World Part II. Šira javnost možda ga je najbolje upoznala u seriji Silicijska dolina u kojoj je glumo u svih šest odlično prihvaćenih sezona, a prije nekoliko godina sa suprugom Emily Gordon bio je nominiran za Oskara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija za Moja ljubavna priča (pobjedu je odnio horor Bježi! Jordana Peelea).

Ove ćemo ga godine gledati u novom nastavku Istjerivača duhova, punog naziva Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, koji u naša kina stiže 22. ožujka te u kojem glumi Nadeema Razmaadija, lika za kojeg također nisu poznati detalji.

Only Murders in the Building nalazi se na streamingu Hulu, a kod nas među katalogom sadržaja Disney+. Datum premijere četvrte sezone zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala